Acordul-cadru a fost incheiat de ICR, in 9 iunie, cu Olimpic International Turism SRL, Business Travel Turism SRL, Weco TMC SRL, Danco Pro Communication SRL, Travel Time D&R SRL si Marshal Turism SRL, potrivit unui anunt publicat recent pe e-licitatie.ro si citat de Mediafax.

Valoarea totala finala a contractelor incheiate in acest sens este de 4.050.000 de lei, fara TVA (902.125 de euro, la cursul Bancii Nationale a Romaniei de miercuri, de 4,4894 de lei pentru un euro, n.r.). Acest acord a fost incheiat in urma unei licitatii deschise, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut.

ICR a primit in cadrul acestei proceduri sapte oferte. De asemenea, au fost admisibile sapte oferte. Acordul-cadru a fost incheiat pentru o perioada de 24 de luni, iar finantarea va fi asigurata din fonduri bugetare, potrivit unui anunt de participare la licitatie, care a fost publicat de ICR in luna martie.

Cantitatile estimate a fi solicitate pe durata intregului acord-cadru sunt intre 300 si 2.500 de bilete, se mai arata in anuntul citat.