Ana Aslan Health Spa, centrul de tratament din hotel Europa detinut de familia Copos, a fost vizitat in perioada iunie-august de peste 9.000 de clienti, ceea ce inseamna o crestere de 8% fata de 2014. Proportia de clienti straini la spa a fost de aproximativ 40%. Cei mai multi dintre ei au ales proceduri pe baza de namol din Techirghiol.

"Desi perioada recomandata de tratament este cea de la capetele de sezon, aprilie-mai sau septembrie-octombrie, constatam ca cei mai multi clienti de tratament sosesc in iunie-august deoarece multi vor sa profite si de sezonul cald, cu plaja si mare, iar strainii au si avantajul zborurilor de tip charter. Diferentele de pret sunt undeva la 30-35% intre capetele de sezon si varful de sezon", explica Iuliana Tasie, general manager al hotelului Europa, din care face parte centrul de tratament Ana Aslan.

Cele mai vandute proceduri sunt cele pe baza namolului de Techirghiol: masajele cu namol, baile cu namol, dar si cele de relaxare si wellness, cu tratamente clasice, cu pietre vulcanice sau deep tissue, dar si cu ritualuri de inspiratie orientala cum ar fi masajul Sabai, masajul Ayurveda, sau celebrul ShiroDhara.

Pachetele de tratament sunt aceleasi atat pentru romani cat si pentru straini, in serii de cate 6, 12 sau 18 zile cu cate 3-4 proceduri pe zi. Cel mai frecvent cumparate sunt sejururile Balneo, cu 4 proceduri pe zi timp de 6 zile, sau sejururile spa de 7 zile. Un sejur de 7 nopti de cazare cu mic dejun si un pachet de 4 proceduri/zi, consultatie si raport medical inclus costa de la 465 euro/persoana in extrasezon si ajunge la 600 euro/persoana in luna august.

"Pana in prezent, activitatea la spa crestere in fiecare luna cu pana la 10% fata de 2014. Observam un mai mare apetit al turistilor romani pentru preventie, pentru tratarea timpurie a primelor semne de imbolnavire sau de imbatranire, ceea ce este o veste foarte buna la nivel macro, este un prim semn al unei societati mai sanatoase si mai longevive", mai spune Iuliana Tasie.

In septembrie-octombrie centrul de tratament al hotelului Europa are pachete all – inclusive pentru seniori, care includ evaluari medicale si tratamente personalizate in functie de afectiunile si istoricul medical al fiecaruia. Pe langa programul de tratament, pachetele includ si activitati special concepute pentru acest segment de varsta – programe de exercitii fizice, de motricitate, de kinetoterapie, excursii la obiectivele turistice din Dobrogea si degustari de vin.

Sursa foto: Tratament cu namol/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri