Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a declarat, sambata, pe Aeroportul Suceava, unde a vizitat stadiul lucrarilor de modernizare, ca prima cursa Tarom va ateriza in 12 noiembrie, considerand ca este normal ca redeschiderea traficului aerian sa fie facuta de compania nationala.

Matache a spus, intr-o conferinta de presa, ca modernizarea aeroportului va fi terminata la sfarsitul lunii octombrie, iar in 12 noiembrie va ateriza prima cursa Tarom pe noul aeroport, transmite Mediafax.

El a mentionat ca este normal sa vina pe aeroport compania nationala Tarom si sa redeschida in acel moment traficul curent pe aeroportul Suceava.

"Pe urma, vom avea curse regulate intre Bucuresti si Suceava”, a spus ministrul. El a precizat ca aeroportul sucevean deserveste judetele Suceava si Botosani si are potential de atragere pe alte cateva judete din jur si Ucraina.

Ministrul Transporturilor, care a vizitat, sambata lucrarile de modernizare, dar si spatiul unde va fi amenajat al doilea terminal al aeroportului, a spus ca este multumit de lucrarile executate. El a declarat ca Romatsa mai are de montat echipamentele necesare, ceea ce se va realiza in perioada urmatoare, iar sistemul ILS va fi montat de in urmatoarele doua luni.

Citeste si:
Ministrul Transporturilor promitea 180 km de autostrada. Cati au ramas
Ministrul Transporturilor...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Razvan Cuc: Cu pile, amante, nepoate nu poti sa generezi plusvaloare