Ramada Plaza Craiova este cel mai mare proiect hotelier din sud-vestul tarii si si a fost finantat in cea mai mare parte printr-un credit bancar acordat de Garanti Bank.

Hotelul de 4 stele plus se adreseaza segmentului de business si de leisure, intr-o proportie de 90-10% si estimeaza o cifra de afaceri de 2.5 milioane euro si o ocupare medie de peste 50% in primul an de activitate.

Citeste si:

Ramada Plaza Craiova are 162 de camere standard (single si duble) si apartamente (simple sau executive). Hotelul are si un restaurant principal cu 150 de locuri, un restaurant gourmet cu 80 locuri, un lobby si un lounge bar, terasa cu 100 de locuri, ball room de 500 metri patrati, trei sali de conferinta, un business center si un spa cu piscina si sauna. La inceputul anului viitor, in hotel va fi deschis un al doilea restaurant.

Managementul proiectului si procesul de afiliere la standardele internationale ale brandului Ramada Plaza este asigurat de Trend Hospitality Management and Consulting, partenerul strategic al Wyndham Hotel Group in Romania, Bulgaria si Moldova. Cu 12 unitati Ramada in Romania si inca trei in dezvoltare, Ramada este cea mai mare retea internationala din tara. Ramada are 4 hoteluri in Bucuresti (Ramada Plaza, Ramada Majestic, Ramada North, Ramada Parc) si cate un hotel in Pitesti, Brasov, Sibiu, Oradea, Cluj Napoca si Iasi.