Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a blocat conturile Perfect Tour, una dintre cele mai mari agentii de turism dupa cifra de afaceri, detinuta de Corina Pacuraru (foto). Agentia nu mai efectueaza nicio rezervare noua, potrivit unui comunicat al companiei.

Redam mai jos comunicatl de presa al Perfect Tour:

" Din motive independente de vointa noastra, autoritatile statului au blocat conturile Perfect Tour. Pana in prezent, niciun client nu a fost afectat si avem incredere ca acest lucru va ramane la fel in continuare, dar ne aflam pentru prima data in situatia de a ne dezamagi clientii si facem toate eforturile pentru ca impactul asupra acestora sa fie minim. Charterele spre Laponia nu sunt in pericol. Si acest lucru este valabil si pentru multi alti clienti care pleaca de Sarbatori. Pentru a ne concentra pe solutii, Perfect Tour nu mai efectueaza nicio rezervare noua, declara oficialii Perfect Tour.

In anul 2009, Perfect Tour a intermediat o tranzactie fara nicio legatura cu turismul, cumparand un <<mar>> si vanzandu-l mai departe. <<Marul>> s-a dovedit, insa, stricat si suspect de frauda, iar Directia Nationala Anticoruptie a demarat o ampla ancheta, punand sechestru asigurator pe conturile Perfect Tour. Practic, Perfect Tour are bani in conturi, dar nu-i poate folosi pana la elucidarea cazului, adauga oficialii Perfect Tour.

Pentru a limita impactul anchetei asupra clientilor, Perfect Tour a elaborat un plan de criza in trei pasi. Perfect Tour a contestat impunerea sechestrului asigurator, exprimandu-si deplina disponibilitate de a coopera cu autoritatile in vederea clarificarii oricaror suspiciuni. Iar, ca prim rezultat, miercuri, 16 decembrie, au putut fi efectuate mai multe plati.

Citeste si:
DNA desfasoara o ancheta in cazul unei fraude de MIL. euro
DNA desfasoara o ancheta in...

Pentru a nu afecta operatiunile de travel ale clientilor corporate, Perfect Tour a negociat preluarea acestora, cu tot cu echipele de specialisti, de catre o alta companie de Management a Calatoriilor de Afaceri.

In ceea ce ii priveste pe turisti, Perfect Tour depune toate eforturile pentru a nu afecta vacantele de acestora, indiferent de destinatie. Call Centerul 24/7 a fost transformat in “Seviciu pentru Clienti” non-stop, specialistii raspunzand prompt, la 021 9818, intrebarilor si incercand sa gaseasca solutii. In fiecare zi se realizeaza incasari si plati catre furnizori, pentru a se asigura toate serviciile."

Perfect Tour a inregistrat, in 2014, o cifra de afaceri neta de peste 226 milioane lei, ceea ce o plaseaza pe locul doi pe piata, si un profit net de peste 1 milion lei, la un numar de 173 angajati, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Citeste si:
Liviu Pop: Ministerul Educatiei este condus de ,,baronii manualelor"
Liviu Pop: Ministerul...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Ancheta la Rahova, dupa permisia primita de Dragnea