Un avion al Blue Air cu 116 pasageri a iesit de pe pista Aeroportului din Cluj, la aterizare

Un avion al companiei Blue Air, cu 116 pasageri la bord, care efectua o cursa charter de la Bucuresti, a iesit, joi, de pe pista Aeroportului International "Avram Iancu" din Cluj, la aterizare, fara a exista persoane ranite.

Directorul Aeroportului International "Avram Iancu" din Cluj, David Ciceo, a declarat ca un avion al companiei Blue Air care efectua o cursa charter de la Bucuresti spre Barcelona a iesit de pe pista, la capatul dinspre oras al pistei, la aterizarea pe aeroportul clujean, de unde trebuia sa mai ia pasageri, noteaza Mediafax.

"In urma incidentului, nimeni nu a fost ranit, iar aeronava nu a fost avariata, pasagerii fiind debarcati in bune conditii. O comisie speciala de la Autoritatea Aeronautica si de la aeroport va investiga cauzele incidentului", a spus David Ciceo.

Posted by Cata Catalin on 7 Ianuarie 2016

Aeroportul International din Cluj, inchis

Aeroportul International "Avram Iancu" din Cluj este inchis, joi, in urma incidentului in care a fost implicat un avion al companiei Blue Air, care a iesit de pe pista la aterizare, mai multe curse aeriene fiind anulate sau intarziate. Vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj Calin Tuluc a declarat ca aeroportul ar putea ramane inchis cateva ore, pana se va verifica incidentul.

"Aeroportul clujean este inchis, se fac verificari privind incidentul care a avut loc. Aceasta inchidere ar putea dura cateva ore", a spus Tuluc. Pe site-ul Aeroportului International "Avram Iancu" din Cluj, cursa Tarom de la Bucuresti care trebuia sa aterizeze, joi, la ora 8.40, apare ca fiind redirectionata la Sibiu, in timp ce zborul spre Viena al Tarom/Austrian Airlines, care trebuia sa decoleze la ora 9.05, a fost anulat. In urma acestor schimbari si alte curse aeriene operate pe aeroportul clujean au suferit modificari, fiind intarziate sau anulate.

Citeste si:
Noi zboruri Blue Air din România
Noi zboruri Blue Air din România

Un avion al companiei Blue Air, cu 116 pasageri la bord, care efectua o cursa charter de la Bucuresti, a iesit, joi, de pe pista Aeroportului International "Avram Iancu" din Cluj, la aterizare, fara a exista persoane ranite.

Directorul Aeroportului International "Avram Iancu" din Cluj, David Ciceo, a declarat ca un avion al companiei Blue Air care efectua o cursa charter de la Bucuresti spre Barcelona a iesit de pe pista, la capatul dinspre oras al pistei, la aterizarea pe aeroportul clujean, de unde trebuia sa mai ia pasageri. "In urma incidentului, nimeni nu a fost ranit, iar aeronava nu a fost avariata, pasagerii fiind debarcati in bune conditii. O comisie speciala de la Autoritatea Aeronautica si de la aeroport va investiga cauzele incidentului", a spus Ciceo.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri