Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low cost, va introduce o noua cursa, pe ruta Timisoara-Eindhoven (Olanda), care va costa de la 109 lei pe segment de zbor, potrivit unde simulari pe site-ul companiei aeriene.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, sambata, de reprezentantii Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara, incepand din 29 martie se va putea calatori cu avionul spre Olanda, destinatia Eindhoven, cu o frecventa de trei zboruri pe saptamana, in zilele de marti, joi si sambata.

Urmareste oferta actuala la zboruri Timisoara-Eindhoven si retur.

"Orasul Eindhoven este situat in centrul unei regiuni care cuprinde, pe o raza de aproximativ 100 de kilometri, orase importante precum Amsterdam, Rotterdam, Luxemburg, Dusseldorf, Bonn, Koln, Bruxelles s.a. Calatoria de la Timisoara la Eindhoven ofera prilejul de a vizita o zona istorica si cu o civilizatie si cultura deosebita. Pe de alta parte, va oferi prilejul locuitorilor de pe acele meleaguri sa cunoasca frumusetea naturala a naturii din judetul Caras-Severin, sa cunoasca frumusetea istorica si cultura oraselor Timisoara si Arad", se arata in comunicat.

"Compania care va opera pe aceasta noua ruta este Wizz Air", a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Citeste si:
Wizz Air lanseaza rute noi din Romania
Wizz Air lanseaza rute noi...

Sursa foto: Senohrabek/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Nextfit inchiriaza 2.100 mp in Vox Technology Park din Timisoara