Tarom ofera bilete mai ieftine cu 15% pentru cursele de Dubai, in perioada iunie-iulie

Operatorul aerian national Tarom scoate la vanzare bilete mai ieftine cu 15% pentru destinatia Dubai, cu toate taxele incluse, a anuntat compania, care precizeaza ca locurile la acest tarif sunt limitate, iar oferta este valabila penru cursele efectuate in perioada 4 iunie - 30 iulie 2016.

Dubai este primul centru turistic si de afaceri din Orientul Mijlociu si al doilea emirat ca marime, dintre cele sapte care formeaza Emiratele Arabe Unite, conform News.ro

Oferta Tarom consta in aplicarea unui discount de 15% la tarifele pe rute spre si dinspre Romania, de pe aeroportul Otopeni dar si destinatii interne operate de Tarom, si Dubai, se arata intr-un comunicat al Tarom.

Perioada de vanzare a ofertei este 10 – 17 martie 2016 si se aplica pentru calatorii efectuate in perioada 04 iunie - 30 iulie 2016. Pasagerii care calatoresc pe rute directe Bucuresti - Dubai - Bucuresti sau Dubai - Bucuresti - Dubai beneficiaza de transportul gratuit al unui bagaj de 30 de kilograme.

Biletele pot fi achizitionate de site-ul companiei aeriene, de la agentiile proprii ale companiei si agentii autorizati IATA. Compania Tarom a fost infiintata in 1954 si este controlata de Ministerul Transporturilor. Compania aeriana opereaza peste 50 de destinatii proprii si deservite de parteneri. Flota Tarom cuprinde 24 aeronave Airbus, Boeing si ATR.

Sursa foto: 06photo / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri