1 Aprilie 2016

Portul Constanta, desemnat destinatia de croaziere numarul 1 din Marea Neagra



Portul Constanta a fost desemnat destinatia de croaziere numarul 1 din bazinul Marii Negre, dupa numarul de pasageri in 2015.

"Atat din punct de vedere al numarului de pasageri, cat si al numarului de nave sosite, Portul Constanta s-a clasat pe locul 1 in randul porturilor din Marea Neagra, inaintea porturilor Soci (Federatia Rusa) si Burgas (Bulgaria), situate pe locul 2, respectiv 3 in top", se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a Portului Constanta.

Astfel, in 2015, Portul Constanta a fost tranzitat de 31.856 de pasageri, dublu fata de urmatorul clasat, Portul din Soci (Rusia). Pe locul trei se afla Portul Burgas din Bulgaria, cu 7.575 de pasageri.

Portul Constanþa, destinaþia de croaziere numãrul 1 din Marea NeagrãCu ocazia Seatrade Cruise Global, eveniment desfãº...

Posted by Constanta Port on Thursday, March 31, 2016

Datele au fost dezvaluite la Seatrade Cruise Global, eveniment desfasurat luna aceasta la Fort Lauderdale (SUA).

La inceputul anului, Portul Constanta a anuntat ca va avea o linie de navigatie expres, care va lega porturi din Egipt, Israel, Turcia si Marea Neagra. Linia va fi deschisa de compania germana de navigatie Hapag-Lloyd.



Citeste si