Gara de Nord din București are noi facilități. Călătorii au acum semne care să indice de unde pot lua autobuzul sau metroul și un afișaj electronic cu minutele de așteptare pentru sosirea mijloacelor de transport în comun.

„Extindem sistemul digital de informare pentru călători și în Gara de Nord, principalul punct feroviar de intrare și ieșire din Capitală. Acum, pasagerii aflați în gară au posibilitatea să afle toate informațiile necesare continuării călătoriei în București, prin intermediul panourilor digitale amplasate atât în zona Biroului de Informații, cât și la fiecare ieșire. Tot de pe panouri călătorii pot afla și cât timp mai este până la sosirea vehiculelor de pe respectivele linii în stații, spre fiecare sens de mers”, a anunțat Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

S-ar putea schimba fața Gării de Nord? Clotilde Armand anunță că ruina din fața gării se va reabilita

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a anunțat continuare proiectului de reabilitare și transformare a uneia dintre cele mai cunoscute clădiri istorice din București, Hotelul Dunărea din zona Gării de Nord.

„Așa cum am promis, pentru mine și echipa mea, reabilitarea și punerea în valoare a clădirilor emblematice și de patrimoniu din Sectorul 1 sunt o prioritate. Vă anunț că am făcut un pas important pentru reabilitarea fostului Hotel Dunărea, de lângă Gara de Nord. La finalul anului trecut am semnat contractul de realizare a Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI) pentru acest obiectiv de investiții”, a scris edilul Sectorului 1 pe pagina sa de Facebook.

Imobilul de lângă Gara de Nord a fost construit în perioada 1934-1940, însă a fost grav afectat de cutremurul din 1977. Clădirea are 70 de camere dispuse pe 7 etaje cu o suprafață de aproximativ 2.750 metri pătrați, în timp ce terenul are o suprafață de 493 de metri pătrați.

„În condițiile în care fostele administrații locale au ignorat problemele Hotelului Dunărea, trebuie să acționăm rapid în acest caz”, a mai scris Clotilde Armand.

Sursa foto: TBPI/ Nicușor Dan Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri