Noul ibis Styles Bucharest City Center, situat pe strada Știrbei Vodă nr. 146, București, în centrul capitalei, se va deschide pe 22 iunieî, hotelul oferind 152 camere.

Hotelul deține o zonă de conferințe, care poate găzdui evenimente de la 20 la 170 de participanți, dar și un restaurant tradițional casual, cu terasă și un lobby bar.

Mai mult, există și o parcare subterană cu 50 de locuri, alături de o sală de fitness complet echipată și locul de joacă pentru copii.

Respectând conceptul „all inclusive” al mărcii, ibis Styles Bucharest City Center oferă mic dejun și wi-fi gratuit, întotdeauna incluse în tariful camerei.

De asemenea, hotelul se află la doar câțiva pași de Parcul Cișmigiu, de Ateneul Român și de Palatul Parlamentului. Centrul de afaceri din Piața Victoriei este la mai puțin de 5 minute, la fel și Gara de Nord.

Retail jobs

Odată cu deschiderea ibis Styles Bucharest City Center, dorim să transmitem un mesaj pozitiv pietei de turism din România. Suntem încrezători că, deși traversăm o perioadă dificilă, o vom depăși, devenind chiar mai puternici.

Bogdan Dogariu, CEO al Dentotal Group

Noul ibis Styles Bucharest City Center este cel de-al doilea hotel deschis de grupul Dentotal, după operarea cu succes a Mercure Bucharest City Center, din noiembrie 2014. În același timp, constituie prima deschidere hotelieră din România, după criza Covid- 19.

Hotelul a fost construit cu o investiție totală de 10 milioane de euro, fiind încadrat la categoria 3 stele. Afiliat brandului ibis Styles, hotelul este operat de Accor, unul dintre liderii globali în domeniul ospitalității augmentate, în cadrul unui contract de management.

Citeste si:
Un nou hotel s-a deschis în România, în plină pandemie
Un nou hotel s-a deschis în...

Citește și: Check-in mobil și chei digitale. Un nou hotel se deschide în centrul Bucureștiului

Măsuri de protecție socială în noul hotel

Înainte de deschidere, ibis Styles Bucharest City Center a introdus măsuri intensive de igienă și prevenire pentru siguranța oaspeților. Hotelul, împreună cu Mercure Bucharest City Center, face parte din proiectul pilot care vizează pregătirea, auditul și certificarea procedurilor sanitare de către Bureau Veritas.

Eticheta ALLSAFE reprezintă noile protocoale și standarde înalte de igienă ale Accor și garantează respectarea acestor standarde în hotelurile din întreaga lume. Măsurile includ:

  • distanțarea socială aplicată în toate zonele comune,
  • furnizarea de substanțe igienizante în zonele publice cheie (recepție, ascensoare, restaurante etc.),
  • protocoale întărite de curățare a camerei, inclusiv dezinfectarea suplimentară a tuturor suprafețelor de contact din camere și băi,
  • check-in, check-out și plăți efectuate contactless, ori de câte ori este posibil,
  • program de curățare întărit în zonele publice cu dezinfectarea frecventă a tuturor zonelor de contact.

De asemenea, există o linie telefonică dedicată pentru a răspunde la întrebările oaspeților și pentru a-i ajuta să își pregătească cât mai bine șederea.

ibis Styles face parte din Accor, un grup de ospitalitate augmentată, lider mondial care oferă experiențe unice și semnificative în 5.000 de hoteluri, stațiuni și
reședințe din 110 țări. ibis Styles există în peste 45 de state, cu peste 500 de hoteluri, având aproximativ 52.000 de camere.

Accor este un grup de ospitalitate augmentată de lider mondial, ce oferă experiențe în 5.000 de hoteluri, stațiuni și reședințe din 110 țări.

Citeste si:
România, în scenariul verde. Bucureștiul a ajuns la incidența de...
România, în scenariul verde....

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri