Cel mai nou hotel din portofoliul Apex Alliance Hotel Management – Moxy Bucharest Old Town, un brand Marriott – se pregătește pentru deschiderea din data de 20 iulie, cu o abordare nouă a pieței locale de hoteluri de lifestyle.

Moxy Bucharest Old Town, situat pe strada Doamnei 17-19, în centrul Bucureștiului, va oferi 119 camere.

Pentru locația noastră din centrul orașului, am ales brandul pentru millenials, dar nu numai, numit Moxy. Cu Moxy ne adresăm călătorilor tineri, care caută o abordare diferită a cazării și a serviciilor. Moxy este deja un brand binecunoscut și apreciat pe alte piețe din Europa, Asia și SUA.

Modelul nostru de afaceri se bazează pe o combinație de operațiuni eficiente și tehnologie de ultimă oră.

Gerhard Erasmus, CEO, Apex Alliance Hotel Management

Oaspeții vor fi primiți cu check-in la bar, completat cu un cocktail din partea casei. Unul dintre cele mai puternice atuuri ale hotelului este reprezentat de serviciile mobile, oaspeții putând folosi:

  • check-in-ul mobil,
  • o cheie digitală (Siri poate deschide ușa pentru ei),
  • chat-ul mobil pentru a discuta cu personalul hotelului oricând și oriunde.

Elementele de design minimalist ale lobby-ului sunt combinate cu spații comune și un bar central. Lobby-ul are, de asemenea, un video wall de ultimă generație și o zonă 24/7 de Food & Beverage, care oferă o selecție largă de gustări și băuturi.

Zonele de întâlnire oferă scaune ergonomice moderne, pereți mari pentru scris și televizoare de 56 inch pentru proiecții.

În plus, camerele sunt dotate cu WiFi rapid gratuit, televizoare cu 49 "și Netflix peste tot.

Investiția totală în dezvoltarea Moxy Bucharest Old Town se ridică la aproximativ 12,5 milioane euro.

Ce măsuri de protecție socială are hotelul

Pentru 2020, hotelul se așteaptă la o rată de ocupare de 30-35%, mai mică decât prognozele anterioare pandemiei.

Hotelul se va deschide cu toate măsurile de siguranță necesare pentru a oferi oaspeților o experiență sigură:

  1. dezinfectarea tuturor spațiilor publice de mai multe ori pe zi,
  2. purtarea echipamentului de protecție de către angajați,
  3. utilizarea liftului de către numai o persoană / un cuplu / o familie în același timp,
  4. păstrarea unui interval de 72 de ore înainte de cazarea următorului oaspete în cameră,
  5. utilizarea cheii digitale,
  6. număr limitat de oaspeți în sala de fitness,
  7. alte măsuri de precauție pentru distanțarea socială.

Moxy va numi manageri dedicați - Health & Safety, Food & Safety și Wellness & Safety Officers - care vor avea misiunea de a proteja sănătatea oaspeților și de a se asigura că toate măsurile de siguranță sunt aplicate. Hotelul va fi deschis ca Centru pentru Siguranța și Bunăstarea Oaspeților, o umbrelă de comunicare a hotelurilor administrate de Apex, datorită numărului mare de măsuri de siguranță luate.

Pandemia a afectat în mod clar întreaga industrie a ospitalității. În acest moment, facem tot ce putem pentru a fi unul dintre cele mai sigure hoteluri din oraș. Sunt sigur că un brand nou și inovator precum Moxy, cu o politică de prețuri accesibilă, va avea un mare succes pe piața locală, la fel cum s-a întâmplat în alte țări.

Gerhard Erasmus

În București, Apex Alliance gestionează și alte trei hoteluri - Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, oferind un număr total de 678 de camere București.

Vezi și: Se redeschid hotelurile Hilton Garden din București

Moxy Hotels este noul brand Marriott centrat pe millenials, care a debutat în septembrie 2014, odată cu deschiderea Moxy Milan. Cu camere dotate cu tehnologie, spații pline de viață în lobby și servicii moderne, Moxy își propune să surprindă călătorii cu o experiență plină de atenție la detalii și distracție.

Moxy Hotels este membru al Marriott Bonvoy, noul nume al programului de călătorie Marriott care înlocuiește Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards® și Starwood Preferred Guest® (SPG).

Apex Alliance Hotel Management (AAHM) este un operator independent care se concentrează pe stabilirea și dezvoltarea parteneriatelor de lungă durată cu investitorii instituționali, proprietarii de hoteluri sau fondurile de capital privat, oferind în același timp servicii de management hotelurilor lor existente sau viitoare.

Obiectivul AAHM, în calitate de operator independent, este să asigure relația dintre investitorii / proprietarii de hoteluri care nu sunt hotelieri și nu au experiență și cunoștințe de administrare a hotelului zilnic și lanțuri hoteliere internaționale care furnizează mărci prin acordurile de franciză.

Compania deține și administrează hoteluri din România, Lituania, Letonia și Estonia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri