Moxy Bucharest Old Town, cel mai nou hotel din portofoliul Apex Alliance Hotel Management și un brand Marriot, s-a deschis în mod oficial pe 20 iulie.

În prezent, hotelul are la dispoziție 119 camere și mai multe oferte pentru vizitatori. O cameră costă între 34 și 55 de euro/noapte/persoană, dacă oaspetele solicită mic dejun inclus și vedere la stradă.

Pentru a susține eforturile medicilor și personalului medical din această perioadă, toate cadrele medicale vor primi o reducere din partea Moxy în momentul achiziționării unui pachet. Pe lângă abonamentele clasice, cu parcare gratis sau mic dejun inclus, Moxy Bucharest Old Town va oferi și pachete personalizate oaspeților, astfel încât experiența fiecăruia să fie unică.

Moxy Bucharest Old Town este un hotel de pe piața locală care prezintă viitorilor săi oaspeți micul dejun „grab&go”, respectiv micul dejun care poate fi luat la pachet, dar și conceptul de „barception”, care presupune faptul că recepția hotelului funcționează și ca punct de check-in și ca bar.

Serviciile mobile, respectiv cheia digitală, check-in-ul mobil și chat-ul disponibil tuturor oaspeților care doresc să discute cu personalul hotelului oricând și de oriunde, ajută la evitarea aglomerării spațiilor în interiorul hotelului și respectându-se regulile de distanțare socială.

Este o provocare să deschizi un hotel și în condiții normale. Cu atât mai mult, în această perioadă, acest lucru poate părea o decizie complet nebună. Ne-o asumăm, însă, pe deplin, pentru că suntem convinși că oamenii își doresc să poată călători în continuare în siguranță. Aici, te poți caza, poți intra în camera pe care ai rezervat-o și poți discuta cu personalul hotelului fără a te întâlni cu nimeni și fără a atinge niciun alt obiect decât telefonul personal.

Roxana Vișan, Căpitan Moxy Bucharest Old Town

În cadrul hotelului, zonele de întâlnire oferă scaune ergonomice moderne, pereți mari pentru scris și televizoare de 56 inch pentru proiecții. Moxy le oferă oaspeților săi loc pentru a se juca, cu WiFi rapid gratuit, televizoare cu 49 "și Netflix peste tot.

Pentru mai multe detalii, vezi și: Check-in mobil și chei digitale. Un nou hotel se deschide în centrul Bucureștiului

Ce măsuri de protecție socială are hotelul

Pentru 2020, hotelul se așteaptă la o rată de ocupare de 30-35%, mai mică decât prognozele anterioare pandemiei.

Hotelul se va deschide cu toate măsurile de siguranță necesare pentru a oferi oaspeților o experiență sigură:

  1. dezinfectarea tuturor spațiilor publice de mai multe ori pe zi,
  2. purtarea echipamentului de protecție de către angajați,
  3. utilizarea liftului de către numai o persoană / un cuplu / o familie în același timp,
  4. păstrarea unui interval de 72 de ore înainte de cazarea următorului oaspete în cameră,
  5. utilizarea cheii digitale,
  6. număr limitat de oaspeți în sala de fitness,
  7. alte măsuri de precauție pentru distanțarea socială.

Moxy va numi manageri dedicați - Health & Safety, Food & Safety și Wellness & Safety Officers - care vor avea misiunea de a proteja sănătatea oaspeților și de a se asigura că toate măsurile de siguranță sunt aplicate. Hotelul va fi deschis ca Centru pentru Siguranța și Bunăstarea Oaspeților, o umbrelă de comunicare a hotelurilor administrate de Apex, datorită numărului mare de măsuri de siguranță luate.

Vezi și: Chei digitale și tacâmuri de unică folosință: Hotelurile Apex Alliance pregătesc măsurile de protecție pentru redeschidere

Moxy Bucharest Old Town este situat în Centrul Vechi al Bucureștiului, pe strada Doamnei 17-19.

Investiția totală în dezvoltarea Moxy Bucharest Old Town se ridică la aproximativ 12,5 milioane euro. În București, Apex Alliance gestionează și alte trei hoteluri - Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, oferind un număr total de 678 de camere în zone strategice ale orașului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri