Apex Alliance Hotel Management, unul dintre liderii industriei ospitalității din regiune, va redeschide luna aceasta hotelurile pe care le administrează în București, sub conceptul Centre pentru Siguranța și Bunăstarea Oaspeților (Centers for Traveler Safety & Wellbeing), cu măsuri stricte de siguranță și angajați dedicați care se vor asigura că oaspeții hotelurilor se bucură de una dintre cele mai sigure șederi.

Hilton Garden Inn Bucharest Old Town și Hilton Garden Inn Bucharest Airport se vor redeschide vineri, 5 iunie, în timp ce Courtyard Bucharest Floreasca se va redeschide pe 15 iunie.

Redeschidem ușile hotelurilor noastre călătorilor sub conceptul de . Hotelurile noastre sunt complet pregătite pentru reluarea operațiunilor, iar măsurile de siguranță sunt atât de riguroase, încât am numit și manageri dedicați - Health & Safety Officer, Food & Safety Officer și Wellness & Safety Officer – care vor fi responsabili de verificarea permanentă a aplicării măsurilor de siguranță și se vor asigura că sănătatea oaspeților noștri este protejată.

Gerhard Erasmus, CEO, Apex Alliance Hotel Management

Health & Safety Officer, Food & Safety Officer și Wellness & Safety Officer reprezintă poziții noi în hotelurile Apex Alliance, generate de nevoia de a supraveghea implementarea măsurilor de siguranță referitoare la sănătatea, alimentația și bunăstarea oaspeților hotelurilor, poziționând astfel Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard Bucharest Floreasca printre cele mai sigure hoteluri din oraș.

Citeste si:
Investiție de 25 mil. euro în renovarea capitală a hotelului Hilton
Investiție de 25 mil. euro în...

Pe parcursul acestui an, cele trei hoteluri se vor concentra pe turismul intern, promovând oferte speciale pentru city break-uri sau șederi scurte în București, dar vor viza și călătorii de business.

Trebuie să reconstruim încrederea călătorilor de business și cea a turiștilor interni, mai ales că am aplicat măsuri de siguranță avansate, care acoperă fiecare aspect al cazării, de la primii pași făcuți în hotel până la serviciile de curățenie și conceptele de servire a mesei și a băuturilor. Revenirea sectorului ospitalității este esențială pentru economia românească, iar noi depunem toate eforturile pentru a ne juca rolul cu responsabilitate. Suntem foarte încântați că am reunit echipele noastre pentru redeschiderea hotelurilor, mai ales că am făcut eforturi pentru a salva cât mai multe locuri de muncă în ultimele luni.

Gerhard Erasmus

Măsuri de protecție în hoteluri

Printre cele mai importante măsuri de siguranță implementate de Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca se numără:

Citeste si:
Un nou post de televiziune in grila Digi, incepand cu anul viitor
Digi TV si Discovery lanseaza...
 • Dezinfectarea hotelurilor înainte ca acestea să își redeschidă ușile pentru călători, prin proceduri avansate de dezinfecție aprobate de instituții din Domeniul sănătății și al siguranței.
 • Creșterea frecvenței dezinfectării spațiilor publice.
 • Folosirea echipamentelor de protecție de către angajații hotelurilor în timpul serviciilor de curățenie.
 • Introducerea unui nou concept de mic dejun și de room service cu ambalaje de unică folosință, comandă prin telefon sau la restaurant, pentru a asigura distanțarea socială și contactul minim cu ceilalți oaspeți.
 • Înlocuirea cănilor/paharelor din camere cu unele de unică folosință.
 • Limitarea accesului în fitness center, în funcție de suprafața acestuia.
 • Utilizarea liftului de către o singură persoană/familie/cuplu care stă în aceeași cameră.
 • Utilizarea echipamentelor de protecție de către toți angajații hotelurilor.
 • Măsurarea temperaturii angajaților și verificarea simptomelor respiratorii.
 • Gestionarea cozilor formate de turiști prin markere pe podea, pentru a asigura o distanțare de cel puțin un metru.
 • Așezarea meselor pentru a asigura o distanță conform reglementărilor legale.

Hotelurile administrate de Apex Alliance Hotel Management oferă un total de 678 camere în Centrul Vechi al Bucureștiului, în zona de business din nord și în apropierea Aeroportului Internațional Henri Coandă.

Hilton Garden Inn Bucharest Old Town este situat în inima orașului, făcând parte dintr-un lanț internațional din această zonă, cu proceduri stricte de curățenie, siguranță, F&B și alte aspect ale cazării. Hotelul este situat la distanță de mers pe jos de majoritatea obiectivelor turistice din București.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport este situat la doar 5 minute de mers pe jos de Aeroportul Internațional Henri Coandă. Hotelul este aproape și de zona de business a Bucureștiului și oferă acces rapid către centrul orașului.

Courtyard Bucharest Floreasca este localizat în zona de business a orașului, oferind acces ușor și spre centrul Bucureștiului. Inaugurat în octombrie 2019, Courtyard Bucharest Floreasca este primul hotel internațional din zonă.

Citeste si:
Meat2Eat a deschis un restaurant la parterul clădirii de birouri...
Meat2Eat a deschis un...

Apex Alliance Hotel Management (AAHM) este un operator independent care se concentrează pe stabilirea și dezvoltarea parteneriatelor de lungă durată cu investitorii instituționali, proprietarii de hoteluri sau fondurile de capital privat, oferind în același timp servicii de management hotelurilor lor existente sau viitoare, cu o echipă dedicată de hotelieri pasionați. Misiunea companiei este de a obține un randament premium al investițiilor, oferind în același timp clienților cele mai bune servicii, în cadrul standardelor de marcă ale lanțului internațional selectat.

Compania deține și administrează hoteluri din România, Lituania, Letonia și Estonia.

Sursa foto: hiltonhotels.com

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri