Renovarea camerelor din hotelul Hilton va incepe in 2017 si va dura trei ani de zile. Intreaga investitie de 20 mil. euro va fi sustinuta de actionarul majoritar al companiei din fondurile si dividendele rezultate in urma vanzarii recente a companiei producatoare de motoare electrice de la Pitesti Ana Imep catre grupul nipon Nidec.

Compania Ana Hotels a trecut, anul trecut, printr-un proces de reorganizare intra-grup si, in paralel, a investit aproximativ 4 milioane de Euro in doua din proprietatile aflate in portofoliul sau: hotelul Crowne Plaza din Bucuresti si Ana Hotels Sport din Poiana Brasov. Investitiile continua si in 2016 la Crowne Plaza Bucharest, unde la finalul anului se va inaugura un boutique spa, iar la inceputul anului viitor se va extinde si renova centrul de conferinte.

Ana Hotels a devenit, in 2015, cea mai mare companie de ospitalitate din Romania dupa cifra de afaceri de 28,3 milioane euro si un profit net de 2,9 milioane euro.

Compania Ana Hotels a fost fondata de George Copos in 1996 si are in prezent sapte hoteluri in Bucuresti, Poiana Brasov si Eforie Nord.

Sursa foto: Radu Bercan/Shutterstock.com