Compania de consultanta si management imobiliar Real-Sol, fondata in 2014 de Shimon Galon, un executiv cu peste 20 de ani de experienta pe piata imobiliara romaneasca – de numele lui se leaga unele dintre cele mai importante dezvoltari si tranzactii imobiliare din segmentele office si rezidential, precum cladirile de birouri America House, City Gate si ansamblurile rezidentiale Rose Garden si FeliCity -, va asigura servicii complete pentru patru proiecte rezidentiale, pentru care investitiile se ridica, in total, la peste 25 de milioane de euro si vor aduce pe piata 370 de apartamente noi.

”Real-Sol asigura investitorilor interesati de piata imobiliara din Romania servicii totale de consultanta si management de proiect, sub o singura umbrela, incluzand expertiza tehnica, financiara si de marketing, astfel incat proiectele rezidentiale sa fie adpatate nevoilor locale. In ultimii trei-patru ani piata a mers intr-o directie pozitiva, am reusit sa scapam de anii grei. Toate semnele arata ca si in urmatorii ani o sa fie o directie buna; finantarea proiectelor si a clientilor merge mai usor. In ultimul an si jumatate am vazut multi investitori care intra pe piata si sunt si cei care au lasat cativa saculeti de bani, i-au pus in pamant (referire la investitorii care au cumparat terenuri in Romania inainte de criza, in perioada 2006-2007 – n.red.). Acesti oameni o sa aiba mare nevoie de o organizatie care sa ia asupra ei activitatea de project management. Eu tin minte greutatile de pe aceasta parte de coordonare a diverselor activitati din dezvoltarea imobiliara. Stefan (Stefan Cremene, director de marketing Real-Sol – n.red.) si cu mine am decis sa oferim aceste servicii investitorilor care vin in Romania”, explica Shimon Galon, fondatorul companiei Real-Sol.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont