Aterizare de urgenta pe Otopeni: un avion cu 254 de pasageri a avut o problema la un motor

Un avion cu 254 de pasageri care zbura de la Oslo la Doha a aterizat de urgenta pe Aeroportul “Henri Coanda” Otopeni, sambata dupa-amiaza, din cauza unei probleme la un motor, a declarat, pentru News.ro, Teo Postelnicu, de la Biroul de comunicare al aeroportului.

Pilotul aeronavei Boeing 787 Dreamliner, a companiei Qatar Airways, a cerut permisiunea sa aterizeze de urgenta pe Aeroportul “Henri Coanda” Otopeni, informeaza News.ro.

Aeronava, care are 254 de pasageri la bord si mergea de la Oslo (Norvegia) la Doha (Qatar), a aterizat in siguranta, la ora 14.08, a precizat Teo Postelnicu.

Din primele informatii rezulta ca aterizarea a fost ceruta din cauza unor probleme la unul dintre motoare, insa in urma verificarilor care vor fi facute pe Aeroportul Otopeni, se va decide ce probleme sunt la aeronava.

Teo Postelnicu a precizat ca toti pasagerii sunt in siguranta si au ramas in aeronava pe timpul verificarilor, la finalul carora se va decide daca vor continua zborul cu aceeasi aeronava sau cu o alta care va fi pusa la dispozitie de compania Qatar Airways.

Citeste si:
EUROCONTROL: Revenirea călătoriilor cu avionul în Europa a intrat...
EUROCONTROL: Revenirea...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri