Un avion cu 254 de pasageri care zbura de la Oslo la Doha a aterizat de urgenta pe Aeroportul “Henri Coanda” Otopeni, sambata dupa-amiaza, din cauza unei probleme la un motor, a declarat, pentru News.ro, Teo Postelnicu, de la Biroul de comunicare al aeroportului.

Pilotul aeronavei Boeing 787 Dreamliner, a companiei Qatar Airways, a cerut permisiunea sa aterizeze de urgenta pe Aeroportul “Henri Coanda” Otopeni, informeaza News.ro.

Aeronava, care are 254 de pasageri la bord si mergea de la Oslo (Norvegia) la Doha (Qatar), a aterizat in siguranta, la ora 14.08, a precizat Teo Postelnicu.

Din primele informatii rezulta ca aterizarea a fost ceruta din cauza unor probleme la unul dintre motoare, insa in urma verificarilor care vor fi facute pe Aeroportul Otopeni, se va decide ce probleme sunt la aeronava.

Teo Postelnicu a precizat ca toti pasagerii sunt in siguranta si au ramas in aeronava pe timpul verificarilor, la finalul carora se va decide daca vor continua zborul cu aceeasi aeronava sau cu o alta care va fi pusa la dispozitie de compania Qatar Airways.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri