Satul La Cure, localitate care se intinde atat in Franta, cat si in Elvetia, a devenit o destinatie turistica inedita gratie unui hotel care nu iese cu nimic in evidenta la prima vedere. Micul hotel Arbez este insa construit exact pe linia de granita dintre Franta si Elvetia, iar intreaga sa istorie este legata de acest detaliu, conform Adevarul.

Linia de granita dintre Elvetia si Franta trece chiar prin hotelul Arbez Franco-Suisse, din satul La Cure, iar la receptie turistii pot solicita sa fie cazati in camere in care pot sa spune ca au dormit in doua tari in acelasi timp, cum este cazul apartamentului pentru tineri casatoriti, unde patul este impartit in doua de granita.

Alte camere sunt cu totul asezate pe teritoriu elvetian, in anumite cazuri cu exceptia baii, care se afla in Franta, in timp ce alte incaperi se afla in mare parte pe taram francez, dar sifonierul este al elvetienilor. Pana si restaurantul hotelului a fost gandit astfel incat oaspetii sa poata beneficia de cele doua culturi in timpul vizitei. Mai exact, localul este impartit in doua, o parte fiind dedicata bucatariei cu specific francez, iar cealalta gastronomiei elvetiene.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Dmitry Kalinovsky / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri