Povestea de dragoste care a dus la o afacere superba in Transilvania. Au lasat orasul pentru un sat de poveste si au pornit totul cu 10.000 de euro

Au lasat confortul de la oras pentru linistea unui sat din muntii Apuseni, unde, cu multa migala si dragoste, au constrit un colt de rai. Larisa (24 de ani) si sotul ei, George Hotopan (27 de ani), iubesc natura si au ales sa-si dezvolte propria afacere in satul Colesti, o asezare situata la aproape 100 de kilometri de Oradea, conform Adevarul.

Crescuti in orasul bihorean Stei, dupa care si-au continuat studiile la Arad, sotii Larisa si George Hotopan se declara indragostiti iremediabil de natura, de traditiile si frumusetea satului romanesc. Angajati amandoi ca si cabanieri in satul de vacanta Vartop, cei doi au ales sa-si dezvolte propria afacere. Primul pas l-au facut in 2015, cand s-au mutat la Colesti, unde si-au cumparat o casa veche de peste 65 de ani, descoperita in timpul plimbarilor prin zona.

Chiar daca drumul pana acolo pare mai de graba o aventura, odata ce ai pus piciorul in satul de la poalele muntilor Bihorului, iti vei da seama cum timpul se scurge cu o alta viteza, parca incetineste, in contrast cu ritmul naucitor de la oras. Aici, sotii Hotopan au pus pe roate o afacere cu care spera sa atraga cat mai multi turisti, dornici sa descopere minunatiile locului.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Photosebia / Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri