Zborurile de pe aeroportul Henri Coanda spre destinatia Doha sunt la 13:10 si 20:35, in fiecare zi. Noul orar de zbor ofera alternative catre cele 150 de destinatii Qatar Airways din Orientul Mijlociu, Africa, Asia si Australia

Zborurile pe ruta Bucuresti - Doha sunt deservite de o aeronava Airbus A320, una dintre cele 190 de aeronave moderne din flota Qatar Airways. Airbus A320 ofera pasagerilor ecrane TV individuale incorporate in spatarul scaunelor si un sistem interactiv Oryx One, cu peste 3.000 de optiuni de divertisment.

"De la inaugurarea rutei Doha – Bucuresti, in urma cu cinci ani, am ajuns de la patru zboruri pe saptamana via Budapesta, la doua zboruri directe in fiecare zi”, a declarat Natali Brodnik, commercial manager Qatar Airways Romania.

Anul acesta, Qatar Airways aniverseaza cinci ani de servicii pentru pasagerii din Romania. Pasagerii Qatar Airways care zboara cu aronave B787, A350, A380, A319 si anumite aeronave din clasa A320 si A330 pot, de asemenea, sa comunice permanent cu prietenii si familia, in toata lumea, prin utilizarea retelei de servicii Wi-Fi si GSM de la bord.