Corina Martin a declarat ca marele castig al acestui an il reprezinta extinderea sezonului, cel putin in statiunile Mamaia si Vama Veche. “Avem un grad de ocupare de suta la suta in toate statiunile de pe litoral in acest weekend si la fel va fi si in urmatoarele saptamani. Pot sa anunt ca este primul an in care putem spune fara nicio urma de indoiala ca am reusit sa extindem sezonul, vorbesc aici de Mamaia si Vama Veche. Avem lunile mai, iunie, iulie, august si cel putin jumatate din septembrie. In Mamaia, avem in septembrie Campionatul Mondial de Bob pe Rotile, o intrecere de triatlon. Ajungem astfel la un sezon de patru luni datorita evenimentelor si promovarii”, a afirmat Corina Martin, scrie News.ro.

Presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii estimeaza ca la sfarsitul acestei saptamani se afla pe litoralul romanesc peste 200.000 de turisti, precizand insa ca nu exista o cifra oficiala a acestora si ca nimeni nu poate spune cu exactitate cati oameni au venit in vacanta in statiunile de la malul Marii Negre. Turistii aflati pe litoral in aceasta perioada pot asista, in 15 august, la manifestarile prilejuite de Ziua Marinei, care se vor desfasura pe faleza Comandamentului Flotei din municipiul Constanta. Acestea incep la ora 10.00 si sunt programate pana la ora 12.00, iar o ora mai tarziu in Portul Tomis incep jocurile marinaresti.

Luni seara, are loc un eveniment prilejuit de faptul ca statiunea Mamaia implineste 110 ani. Astfel, de la ora 20.00, in Piateta Cazino, este programat spectacolul “Mamaia in costum de baie”, in regia lui Lucian Iancu, urmat de un concert Damian Draghici & Brothers, seara urmand sa se incheie cu un spectacol de artificii.

Sursa foto: Aleksandar Todorovic / Shutterstock.com