Reprezentanta Castelului Bran a precizat ca amenjarea Casei de ceai a intrat pe ultima suta de metri, fiind asteptate doar cateva autorizatii.

“Acolo vom putea organiza si multe evenimente private, oamenii vor putea sa isi petreaca timpul intr-un mod foarte placut, vor putea savura delicatese unice in zona si speram ca acest lucru sa aduca un plus in meniul pe care Castelul Bran il ofera astazi. Casa de ceai va fi deschisa in aceasta toamna. Mai asteptam inca niste avize de functionare, iar cand se incheie dosarul, vom da drumu Casei de ceai”, explicat Bogdana Balmus.

Casa de ceai dateaza din 1920 si se afla in parcul castelului, pe malul lacului. Ea a mai spus ca la castel se pregatesc si alte proiecte inovative.

“Tocmai ce am perfectat ultimele detalii pentru liftul Castelului Bran. Nu pot da foarte multe detalii despre ce va fi, dar pot sa va spun ca va fi un serviciu multimedia unic pe piata de turism din Sud-Estul Europei. Speram ca anul viitor sa fie operational”, a mai spus Bogdana Balmus.