Wizz Tours, agentia de turism a companiei aeriene low-cost Wizz Air, implineste trei ani de la lansare si ofera astfel o reducere de 100 de euro pentru pachetele de vacante de pe site prin folosirea codului HAPPY100.

Reducerea este valabila pana pe 7 octombrie (miezul noptii) pe WizzTours si se aplica la o rezervare pentru zbor si cel putin cinci nopti de cazare in destinatii insorite tot timpul anului: Dubai, Abu-Dhabi, Tenerife, Malta, Cipru, Sicilia, Sardinia, Malaga, Alicante, Costa del Sol, Costa Blanca si Israel. Codul HAPPY100 poate fi utilizat o singura data pentru o rezervare pentru cel mult 9 pasageri.

De la lansarea din a doua parte a anului 2013, Wizz Tours a transportat un numar de pasageri in permanenta crestere spre destinatiile turistice oferite de Wizz Air, extinse in mod constant. De la inceputul operatiunilor sale, Wizz Tours a avut aproape 30.000 de rezervari, iar in ultimele 12 luni (octombrie 2015 – septembrie 2016) a transportat aproximativ 70.000 de pasageri. Previziunile pentru anul viitor, pana la finalul anului calendaristic, vor ajunge la 150.000 de clienti care vor rezerva pachete de calatorie prin wizztours.com. Cele mai populare destinatii din Romania sunt: Roma, Barcelona, Malta, Cipru, Dubai si insoritul Tenerife.

In timp ce planul initial, pus in aplicare din partea a doua a anului 2013 si pana spre finalul anului 2015, a fost acela de concentrare asupra traficului spre Europa Centrala si de Est, acum, modelul de business integrat a schimbat obiectivul companiei, iar de anul trecut Wizz Tours s-a axat preponderent pe traficul dinspre tarile de unde opereaza.

In plus, pe langa hotel si avion, din octombrie anul trecut Wizz Tours are servicii de asigurare si transfer, integrate in procesul de rezervare, in timp ce altele, cum ar fi cel de inchiriere auto sau procurarea de bilete pentru diverse obiective turistice, muzee, tururi, sunt puse la dispozitie prin diversi furnizori.

Sursa foto: Pressmaster/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri