Vola.ro vine cu o oferta pentru cei ce vor sa emigreze din SUA in Canada

Rezultatul alegerilor din Statele Unite ale Americii a starnit o multime de reactii in mediul online. De la oameni de rand pana la vedete, acestia si-au exprimat punctul de vedere in legatura cu victoria lui Donald Trump. O reactie a avut si Vola.ro, agentia de turism din Romania, care a lansat o oferta pentru cei ce vor sa emigreze din SUA in Canada.

Ideea de emigrare a americanilor catre Canada a fost intens discutata dupa ce site-ul de imigrari al Canadei a cedat. Acesta a picat la aproximativ 1 ora si jumatate dupa ce CNN a anuntat ca state precum Michigan, Ohio, Virginia si Florida ar putea vota in favoarea lui Donald Trump.

Agentia de turism Vola.ro a anuntat ca vrea sa vina in sprijinul celor care vor sa emigreze din SUA, in Canada, cu o oferta speciala la bilete de avion.

„Toate biletele de avion one-way din SUA spre Canada, achizitionate de pe Vola.ro, beneficiaza o reducere cuprinsa intre 20% si 30%, folosind codul ”jumpbecausetrump”, a declarat compania.

Donald Trump a castigat alegerile din Statele Unite, cu 276 la 218, conform unor sondaje publicate de Associated Press si Washington Post.

Citeste si:
Românii preferă avionul: 34% creștere la achiziționare biletelor...
Românii preferă avionul...
Sursa foto: Olivier Le Moal / Shutterstock.com
Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri