Cel mai scump pachet vandut de Paravion in preajma sarbatorilor pascale din acest an a costat 1.040 euro de persoana, avand incluse biletele de avion tur-retur, sapte nopti de cazare cu demipensiune la un hotel de patru stele din Amman, Iordania, turul orasului, o excursie in Petra si jeep safari in desert, potrivit News.ro.

Insa cele mai vandute sunt city-break-urile la preturi mici.

„Situata pe pozitia a doua in topul preferintelor romanilor pentru aceasta minivacanta, capitala Italiei este si una dintre cele mai accesibile destinatii pentru perioada sarbatorilor pascale. Astfel, turistii care vor zbura in perioada aferenta catre Roma au achitat 180 de euro de persoana, tarif ce include transportul cu avionul tur-retur si doua nopti de cazare cu mic dejun inclus, la hotel de trei stele”, a declarat directorul general al Paravion, Remus Visan.

Citeste si:

Totusi, sunt si multi turisti care opteaza pentru destinatii interne, iar bugetul mediu alocat de acestia este de 100 de lei pentru o noapte de cazare cu demipensiune, la hotel de trei stele.

”Cavnic, Gura Humorului, Vatra Dornei, Predeal si Baile Tusnad sunt statiunile preferate de cei care petrec Pastele in tara, acestea generand circa 35% din totalul vacantelor interne vandute de Paravion pentru perioada aferenta”, adaua mai spus Visan.

Sursa foto: Martinmark | Dreamstime.com