Un hotel de doua stele din statiunea Mamaia a fost amendat cu 5.000 de lei de comisarii de la Protectia Consumatorilor, dupa ce un turist a sesizat mai multe nereguli intr-una dintre camerele unitatii de cazare, respectiv saltele murdare si care miroseau a mucegai si sertarul de la o noptiera rupt. Camera a fost inchisa pana la remedierea problemelor.

Potrivit reprezentantilor de la Protectia Consumatorilor, un barbat a sesizat Comandamentul Litoral 2017 despre conditiile de cazare dintr-o camera de la Hotelul Unirea din statiunea Mamaia, informeaza News.ro.

Comisarii au mers la unitatea de cazare si au verificat conditiile din camera 316, unde se reclamasera nereguli. Echipele de control au descoperit ca saltelele aveau pete vechi si miroseau a mucegai, sertarul de la o noptiera era rupt, iar programele difuzate la televizor nu putea fi vizionate clar.

Reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au amendat cu 5.000 de lei hotelul si au inchis camera 316 pana la remedierea problemelor.

De asemenea, ei urmeaza sa sesizese Ministerul Turismului despre neregulile gasite la acest hotel.

Citeste si:
Soferii care incalca legea ar putea plati amenzi mai mari
Soferii care incalca legea ar...

Hotelul Unirea are doua stele si este situat in zona centrala a statiunii Mamaia.

Sursa foto: Aleksandar Todorovic / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Se deschide un hotel pentru fanii Star Wars. Cat costa cazarea?