Un restaurant de pe litoral a fost inchis de catre inspectorii sanitar-veterinari, iar alte sapte unitati de alimentatie publica au fost amendate cu 15.000 de lei. Autoritatile au descoperit mai multe nereguli, printre care nerespectarea conditiilor de igiena in spatiile de productie si depozitarea necorespunzatoare a produselor alimentare.

Inspectorii sanitar-veterinari au verificat, miercuri, 37 de unitati de producere, prelucrare, procesare, depozitare, valorificare si comercializare a produselor alimentare din Navodari, Mamaia, Eforie, Costinesti si Mangalia, potrivit unui comunicat emis de ANSVSA.

Pentru abaterile de la legislatia sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor, trei restaurante, doua unitati tip fast food, un magazin alimentar si o pizzerie au fost sanctionate contraventional, cu amenzi in valoare de 15.000 de lei. A fost eliberata si o ordonanta de interzicere a activitatii pentru un restaurant

ANSVSA

Inspectorii au descoperit in urma controalele mai multe nereguli, printre care vanzarea produselor alimentare in spatii neaprobate sanitar veterinar; depozitarea necorespunzatoare a produselor alimentare si nerespectarea conditiilor de igiena in spatiile de productie.

ANSVSA, prin intermediul DSVSA Constanta, pune la dispozitia cetatenilor numarul de telefon al Comandamentului Sezon Estival: 0786 577 007, unde se pot face sesizari sau se pot obtine informatii referitoare la diferite aspecte din domeniul sigurantei alimentelor.

Sursa foto: Aleksandar Todorovic / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri