Alin Burcea, presedintele ANAT, a declarat, marti, in ultima zi de mandat, ca Ministerul Turismului cere Asociatiei standuri gratuite la targurile de turism pe care le organizeaza in tara.

Targurile de turism pe care Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism le organizeaza in fiecare an nu beneficiaza de sprijinul financiar al Ministerului Turismului, a spus, in cadrul unei conferinte, presedintele ANAT, Alin Burcea.

"Nu doar ca nu ne dau bani pentru targuri, dar Ministerul ne cere noua (ANAT - n.r.) standuri gratuite in cadrul targurilor de turism din tara. Cand am avut spatiu si am putut sa facem, am facut-o", a precizat Alin Burcea.

Targul de Turism al Romaniei va avea loc, la Romexpo, in perioada 22-25 februarie. 80 de membri ANAT, fata de 70 in 2017, vor expune pe o suprafata de 8.000 de metri patrati in pavilioanele B1 si B2. Noile destinatii pe care agentiile le vor prezenta sunt Insulele Samos si Lesbos, Puglia Albania, Cipru de Nord, Iordania, Egipt, Tunisia.

In afara de Bucuresti, ANAT va organiza targuri de turism si in marile orase. Astfel, in Timisoara, va avea loc Targul de Turism Vacanta, in perioada 2-4 martie 2018, in Constanta, Targul de Turism Vacanta, 22 - 25 martie 2018, in Iasi, Targul de Turism Vacanta, 16-18 martie 2018, in Cluj-Napoca, Targul de Calatorii, 16 - 18 martie 2018, in Brasov, Transylvania Tourism Fair, 23 -25 martie 2018.

Pentru Alin Burcea, marti a fost ultima zi din mandatul de presedinte al ANAT. Acesta a decis sa nu mai candideze pentru un nou mandat, urmand sa predea stafeta lui Nicolae Demetriade, fostul proprietar Happy Tour. Alin Burcea a vorbit, la wall-street.ro, despre principalele realizari la ANAT, dar si despre planurile care nu au iesit, dar la care nu renunta.

Citeste si: Alin Burcea, ANAT: Legea turismului este un paleativ. Nu este ceva revolutionar

Sursa foto: Ovidiu Udrescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri