Alin Burcea: Ministerul Turismului cere ANAT standuri gratuite la targurile de turism

Alin Burcea, presedintele ANAT, a declarat, marti, in ultima zi de mandat, ca Ministerul Turismului cere Asociatiei standuri gratuite la targurile de turism pe care le organizeaza in tara.

Targurile de turism pe care Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism le organizeaza in fiecare an nu beneficiaza de sprijinul financiar al Ministerului Turismului, a spus, in cadrul unei conferinte, presedintele ANAT, Alin Burcea.

"Nu doar ca nu ne dau bani pentru targuri, dar Ministerul ne cere noua (ANAT - n.r.) standuri gratuite in cadrul targurilor de turism din tara. Cand am avut spatiu si am putut sa facem, am facut-o", a precizat Alin Burcea.

Targul de Turism al Romaniei va avea loc, la Romexpo, in perioada 22-25 februarie. 80 de membri ANAT, fata de 70 in 2017, vor expune pe o suprafata de 8.000 de metri patrati in pavilioanele B1 si B2. Noile destinatii pe care agentiile le vor prezenta sunt Insulele Samos si Lesbos, Puglia Albania, Cipru de Nord, Iordania, Egipt, Tunisia.

In afara de Bucuresti, ANAT va organiza targuri de turism si in marile orase. Astfel, in Timisoara, va avea loc Targul de Turism Vacanta, in perioada 2-4 martie 2018, in Constanta, Targul de Turism Vacanta, 22 - 25 martie 2018, in Iasi, Targul de Turism Vacanta, 16-18 martie 2018, in Cluj-Napoca, Targul de Calatorii, 16 - 18 martie 2018, in Brasov, Transylvania Tourism Fair, 23 -25 martie 2018.

Citeste si:
Un touroperator român lansează noi zboruri charter spre destinații...
Paralela 45 lansează noi...

Pentru Alin Burcea, marti a fost ultima zi din mandatul de presedinte al ANAT. Acesta a decis sa nu mai candideze pentru un nou mandat, urmand sa predea stafeta lui Nicolae Demetriade, fostul proprietar Happy Tour. Alin Burcea a vorbit, la wall-street.ro, despre principalele realizari la ANAT, dar si despre planurile care nu au iesit, dar la care nu renunta.

Citeste si: Alin Burcea, ANAT: Legea turismului este un paleativ. Nu este ceva revolutionar

Sursa foto: Ovidiu Udrescu

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri