Planurile de vacanta au fost facute: te-ai decis unde iti vei petrece urmatorul concediu si ti-ai rezervat cazarea. Ai facut o mica documentare si asupra obiectivelor de vizitat si a activitatilor pe care poti sa le faci. Mai ai de rezolvat un singur lucru: unde vei manca?

Experienta culinara este foarte importanta in orice vacanta ai pleca. Un preparat "de-al casei" care ti-a placut foarte mult poate fi o amintire pe care o vei uita cu greu .. sau pe care nu o vei uita niciodata. Daca vrei sa vezi ce mananca localnicii si ce experiente au atunci cand iau masa, este foarte important sa mergi in restaurantele cu specific local. Insa cum le gasesti pe cele mai bune? Citeste in continuare cateva sfaturi despre cum sa gasesesti cele mai bune restaurante atunci cand te afli intr-o tara straina.

Experienta gastronomica este una dintre partile memorabile ale unei vacante. Daca ii vei intreba pe cei din jurul tau unde au mancat, isi vor aminti unde au gasit locurile in care au luat cel mai bun mic dejun, unde au baut cea mai buna cafea sau unde au mancat cea mai buna inghetata. Asadar, inainte de a pleca in vacanta intreaba-ti prietenii, colegii unde gasesti localurile cu specific, scrie anewtraveller.com.

Unde mananci atunci cand pleci in vacanta? Trei ponturi

Foto: Shutterstock.com

Happy Hour este un concept foarte popular in America de Nord si tarile europene. Mai exact, Happy Hour se refera la un interval orar din zi, in care barurile si restaurantele ofera reduceri la bauturi alcoolice. In felul acesta poti impusca doi iepuri dintr-o lovitura: bei un vin sau o bere la pret redus si descoperi un local cu specific.

Unde mananci atunci cand pleci in vacanta? Trei ponturi

Foto: Shutterstock.com

Cel mai sigur mod de a gasi un restaurant cu mancaruri traditionale este sa-i intrebi pe localnici. Fiecare au un loc preferat, iar acest lucru te va ajuta sa gasesti cele mai potrivite localuri. Daca ti-ai inchiriat o camera in casa unui localnic, poate il convingi sa iti gateasca un fel de mancare sau, daca nu, cu siguranta iti poate recomanda localuri unde poti manca aproape de casa.

Sursa foto: Shutterstock / iMoStudio

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri