Grupul Air France KLM anunta o crestere a capacitatii pentru sezonul de vara 2018 (25 martie - 27 octombrie 2018), cu 4,1% fata de sezonul de vara anterior. Cresterea va fi determinata de introducerea de noi segmente pe zborurile lung-curier, dar si pe zborurile mediu si scurt-curier.

In 2018, grupul Air France KLM isi continua strategia de extindere si ofera 314 de destinatii catre 116 tari, dintre care 78 de segmente nou introduse in aceasta vara.

Cu o crestere a capacitatii de 4,1%, ne propunem sa consolidam pozitia noastra pe toate pietele unde suntem prezenti. In aceasta vara, Air France KLM va inaugura 78 de noi segmente, un record in istoria noastra, confirmand astfel obiectivele de crestere stabilite

Jean-Marc Janaillac, presedinte si CEO al Air France-KLM

Noua noi destinatii in portofoliul Air France KLM

Printre cele mai noi destinatii inaugurate de Air France KLM in primavara si vara anului 2018 se regasesc Nairobi (Kenya), Seattle (SUA) incepand cu 25 martie, Taipei (Taiwan) incepand cu 16 aprilie si San Jose (Costa Rica). Din luna mai 2018, Joon va opera zboruri spre Fortaleza (Brazilia) si Mahe (Seychelles).

In Statele Unite, Air France va relua zborurile spre Seattle, cu 5 zboruri saptamanale efectuate cu Boeing 777-200 iar KLM isi va dezvolta serviciile spre Minneapolis, San Francisco si New York, cu noi frecvente adaugate. Astfel, KLM va opera in vara anului 2018 4 zboruri saptamanale spre Minneapolis, 11 spre San Francisco si 20 spre New York.

KLM isi extinde capacitatea saptamanala cu 20% pentru plecarile din Amsterdam Schiphol cu destinatia Buenos Aires si Santiago de Chile dar si pentru insulele din Caraibe. Compania va avea zboruri suplimentare spre Aruba, Bonaire, St Martin si Curacao.

Air France va inaugura in luna aprilie trei zboruri saptamanale catre Taipei, Taiwan operate cu o aeronava Boeing 777-200. Zboruri suplimentare sunt prevazute si pentru Japonia (Osaka si Tokyo Haneda) si Coreea de Sud (Seul).

Air France va inaugura serviciul Paris-Nairobi pe 25 martie 2018, cu 3 zboruri saptamanale, operate de catre Boeing 787.

Air France creste numarul de zboruri catre Dublin (Irlanda), Oslo (Norvegia), Gothenburg (Suedia), Berlin (Germania), Nisa (Franta), Madrid (Spania), Marrakech (Maroc) iar KLM introduce zboruri catre Bologna (Italia), Cracovia, Gdansk (Polonia) si Helsinki (Finlanda).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri