Tarom a lansat cursa Iasi - Timisoara. Cat costa biletele?

Tarom a lansat cursa Iasi - Timisoara, cu o frecventa de operare de 4 zboruri dus-intors pe saptamana. Aceste curse vor opera doar pe sezonul de vara care a inceput duminica, 25 martie, si se va termina in ultima duminica din luna octombrie.

Zilele de operare sunt luni, miercuri, joi si duminica. Plecarea in zilele de luni, miercuri si joi este la ora 08:30 de la Iasi iar sosirea la 10:20 la Timisoara, iar duminica se pleaca la 13:30 de la Iasi si se ajunge la 15:20 la Timisoara, potrivit Agerpres.

Vom zbura de 4 ori pe saptamana. Preturile vor incepe de la 40 de euro dus-intors si speram sa aiba un ecou pozitiv pentru pasagerii nostri. Pentru ca Romania merita sa fie unita si pentru ca romanii merita sa aiba o posibilitate sa zboare dinspre Iasi spre Timisoara si invers

Wolff Werner-Wilhelm, directorul general Tarom

Zborurile au fost lansate in urma cererii de pe piata si in incercarea Tarom de a-si imbunatati oferta si pe rute interne. Cursele vor fi efectuate cu aeronave tip ATR 42 de 48 de locuri.

Citeste si:
Ministrul Transporturilor promite că TAROM va fi salvată de la...
Ministrul Transporturilor...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Deocamdata, aceste curse vor opera doar pe sezonul de vara care incepe duminica, 25 martie, si se termina in ultima duminica din luna octombrie. Din primele analize, aceasta ruta are potential, au precizat reprezentantii operatorului aerian.

Citeste si: Directorul Tarom: In urmatoarele luni vom avea primele aeronave venite in tara. Momentan vor fi doua

Sursa foto: Agerpers / Constantin Duma

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri