Directorul Tarom: In urmatoarele luni vom avea primele aeronave venite in tara. Momentan vor fi doua

Flota Tarom se va imbogati in lunile urmatoare cu doua noi aeronave, a declarat, duminica, pentru Agerpres, directorul general al companiei, Wolff Werner - Wilhelm.

"Le avem in programul de guvernare. Eu spun ca in urmatoarele luni vom avea deja primele aeronave venite in tara. Pe moment, doua (aeronave vin - n. r.), dupa aceea restul ce se concretizeaza pentru ca acum am inchis o licitatie care se va concretiza in cifre", a afirmat, la Iasi, Wolff Werner - Wilhelm.

Reinnoirea de urgenta a flotei Tarom prin achizitionarea in leasing a unui numar de 27 de aeronave moderne si deschiderea de noi rute zonale sau unele de lung curier inspre America sau Asia se afla printre masurile menite a repune compania in elita "ambasadorilor Romaniei", potrivit noului Program de guvernare 2018 - 2020, publicat in ianuarie.

De asemenea, este prevazuta realizarea de urgenta a unei evaluari riguroase a personalului companiei, dar si atragerea unui numar cat mai mare de pasageri, repozitionand Tarom ca lider zonal.

Reinnoirea de urgenta a flotei Tarom prin achizitionarea in rate (leasing) a 27 de aeronave moderne cu un consum scazut de combustibil si poluare fonica cat mai redusa, in perioada 2018 - 2020, uniformizarea flotei de avioane, care ar reduce mult cheltuielile de mentenanta si readucerea departamentului tehnic la acele cote europene si internationale de a asigura mentenanta atat pentru compania TAROM, cat si pentru alte companii din zona, sunt masuri prevazute de guvernanti pentru redresarea companiei nationale de transport aerian.

Citeste si:
Ministrul Transporturilor promite că TAROM va fi salvată de la...
Ministrul Transporturilor...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Compania Tarom lanseaza duminica cursa Iasi - Timisoara, cu o frecventa de operare de 4 zboruri dus-intors pe saptamana, la preturi care pornesc de la 20 de euro cu toate taxele incluse.

Sursa foto: Photosebia/Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri