Flota Tarom se va imbogati in lunile urmatoare cu doua noi aeronave, a declarat, duminica, pentru Agerpres, directorul general al companiei, Wolff Werner - Wilhelm.

"Le avem in programul de guvernare. Eu spun ca in urmatoarele luni vom avea deja primele aeronave venite in tara. Pe moment, doua (aeronave vin - n. r.), dupa aceea restul ce se concretizeaza pentru ca acum am inchis o licitatie care se va concretiza in cifre", a afirmat, la Iasi, Wolff Werner - Wilhelm.

Reinnoirea de urgenta a flotei Tarom prin achizitionarea in leasing a unui numar de 27 de aeronave moderne si deschiderea de noi rute zonale sau unele de lung curier inspre America sau Asia se afla printre masurile menite a repune compania in elita "ambasadorilor Romaniei", potrivit noului Program de guvernare 2018 - 2020, publicat in ianuarie.

De asemenea, este prevazuta realizarea de urgenta a unei evaluari riguroase a personalului companiei, dar si atragerea unui numar cat mai mare de pasageri, repozitionand Tarom ca lider zonal.

Reinnoirea de urgenta a flotei Tarom prin achizitionarea in rate (leasing) a 27 de aeronave moderne cu un consum scazut de combustibil si poluare fonica cat mai redusa, in perioada 2018 - 2020, uniformizarea flotei de avioane, care ar reduce mult cheltuielile de mentenanta si readucerea departamentului tehnic la acele cote europene si internationale de a asigura mentenanta atat pentru compania TAROM, cat si pentru alte companii din zona, sunt masuri prevazute de guvernanti pentru redresarea companiei nationale de transport aerian.

Compania Tarom lanseaza duminica cursa Iasi - Timisoara, cu o frecventa de operare de 4 zboruri dus-intors pe saptamana, la preturi care pornesc de la 20 de euro cu toate taxele incluse.

Sursa foto: Photosebia/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri