Pastele este prima vacanta de care romanii se pot bucura alaturi de familie si prieteni. Multi dintre turisti si-au facut deja planurile de calatorie. Romanii care vor petrece sarbatorile pascale in tara au preferat sa se relaxeze in Bucovina, Transilvania si Valea Prahovei, potrivit unui sondaj realizat de platforma de rezervari hoteliere HotelGuru.ro.

Pentru a marca atmosfera festiva a perioadei, hotelierii isi intampina clientii cu numeroase servicii si facilitati, precum acces la piscina, sauna, jacuzzi, sala de fitness. Mai mult, acestia pregatesc meniuri traditionale si decoruri in tandem cu sarbatoarea Pastelui.

Majoritatea celor care se cazeaza opteaza pentru un pachet de doua-trei nopti, iar pretul mediu pentru un sejur variaza de la 300-600 de lei/persoana, potrivit sondajului. De asemenea, cei mai multi prefera sa calatoreasca alaturi de familie (46%), in cuplu (38%) sau cu prietenii (11%).

Destinatiile preferate pentru vacanta de Paste sunt satele din Bucovina (33%), Transilvania (27%) si Valea Prahovei (24%).

Aproximativ 70% dintre respondenti au declarat ca prefera sa isi achizitioneze pachetele de vacanta prin intermediul platformelor de rezervare online, apreciind rapiditatea si transparenta operatiunii, informatiile oferite, precum si multitudinea ofertelor si a eventualelor beneficii oferite exclusiv online.

Citeste si: Eturia: Record de turisti in afara Europei, de Paste. Cererile pentru vacante au crescut cu 40%

Sursa foto: Shutterstock.com / Dziewul

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri