Linia turistica Bucharest City Tour se relanseaza pe 1 iunie

RATB reia vineri, 1 iunie, serviciul liniei turistice Bucharest City Tour. Cele patru autobuze vor circula zilnic, intre orele 10:00 - 21:00, pe traseul cuprins intre Piata Presei si Piata Unirii.

Autobuzele de pe linia Bucharest City Tour vor circula zilnic, la intervale de 20 - 25 de minute pe urmatorul traseu: Piata Presei, Arcul de Triumf, Soseaua Kiseleff, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul CEC, Palatul Parlamentului, cu revenire prin Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Piata Presei.

Cardul de calatorie poate fi procurat direct din autobuz si costa 25 de lei. Pentru copiii cu varste cuprinse intre 7 - 14 ani, pretul acestuia este 10 lei (pentru cei cu varsta de pana la 7 ani, transportul este gratuit). In plus, turistii mai au posibilitatea de a calatori cu autobuzul Bucharest City Tour, prezentand la urcare voucherul primit de la partenerii RATB: hoteluri si agentii de turism.

Cardul este valabil 24 de ore de la prima validare, oferind flexibilitate in alegerea programului, pasagerii avand posibilitatea sa intrerupa plimbarea cu autobuzul supraetajat pentru vizitarea obiectivelor de interes intalnite pe traseu si sa o continue, ulterior, cu altul, din oricare statie de pe traseu.

Turistii mai beneficiaza de un ghid audio in limbile romana, engleza, franceza si italiana, accesibil cu ajutorul echipamentelor existente in autobuz, precum si prin instalarea unei aplicatii pe smartphone-ul personal in urma scanarii unui cod QR afisat in autobuz.

Citeste si:
S-a redeschis linia turistica Bucharest City Tour
Autobuzele turistice...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Serviciul liniei turistice Bucharest City Touri va functiona pana la 15 octombrie 2018.

Sursa foto: bucharestcitytour.ratb.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri