Aeroportul International "Avram Iancu" Cluj a lansat, miercuri, zboruri catre destinatia de vacanta Hurghada, Egipt, operate de compania aeriana AlMasria Universal Airlines.

Zborurile spre Hurghada, au mai fost operate de pe Aeroportul International Cluj in ultimii ani, timp in care aceasta destinatie s-a aflat printre preferintele pasagerilor din Cluj-Napoca, dar si din intreaga Transilvanie.

Tour operatorul Amara Tour vinde pachete turistice in parteneriat cu operatorul aerian charter AlMasria Universal Airlines, care va opera doua zboruri pe saptamana, in ziua de miercuri, incepand cu 6 iunie 2018 si pana pe 24 octombrie 2018.

In 2018, pasagerii Aeroportului International "Avram Iancu" Cluj au oportunitatea de a calatori spre nu mai putin de 12 destinatii turistice renumite din Turcia (Antalya), Grecia (Chania, Heraklion, Rhodos, Zakynthos, Skiathos, Corfu), Egipt (Hurghada, Sharm El Sheik), Tunisia (Monastir), Spania (Palma de Mallorca) si Romania (Constanta).

Citeste si: Tarom reia zborurile care fac legatura intre Cluj si Paris

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri