Denumit in trecut Blaxy si aflat, din aceasta vara, sub o noua conducere, Atrium Hotel by the Blaxy a imbratisat conceptul de family-club, adresandu-se, prin serviciile all inclusive si ultra all inclusive, familiilor cu copii, dar si persoanelor care doresc sa isi petreaca vacanta intr-un loc linistit, departe de agitatia specifica statiunilor litorale.

Lantul hotelier Titanium, care detine brandul Atrium, a preluat, recent, in chirie si management fostul hotel Blaxy. Titanium Hotels este condus de o echipa de profesionisti si, la doar 3 ani de la infiintare, opereaza deja hoteluri in Bucuresti si in Predeal. Complexul Atrium Hotel by the Blaxy se afla in plin proces de renovare si va fi deschis, in acest an, sub noul concept, pe 1 iunie.

Atrium Hotel by the Blaxy este clasificat la 4 stele, are 350 de camere si este construit in apropiere de statiunea Olimp, la 400 de metri de plaja. Este un complex nou, desfasurat pe o suprafata mare de teren (circa 72.000 mp), care ofera oaspetilor sai servicii de tip all inclusive si numeroase facilitati menite sa asigure petrecerea unor vacante complete si relaxante. Astfel, pe langa spatiile generoase de cazare, Atrium Hotel by the Blaxy pune la dispozitia turistilor plaja privata (9.000 mp), 3 piscine pentru adulti, piscina pentru copii, locuri de joaca, restaurante si terase, spatii verzi, padure si locuri pentru relaxare.

"Dorim sa oferim un produs all inclusive adevarat, asa cum turistii intalnesc in alte destinatii turistice dezvoltate, iar din acest an vom folosi la maxim potentialul imens al locatiei. Avem deja foarte multe rezervari pentru tot sezonul, atat din partea turistilor romani, cat si din alte tari, precum Israel si Polonia", a declarat Florin Ciobotaru, director general Atrium Hotels by Titanium Hotels.

Titanium Hotels reprezinta un lant hotelier nou si dinamic, inaugurat, in Romania, in anul 2016. In prezent, opereaza in administrare si management trei hoteluri sub brandul Atrium: Atrium Bucharest City Center, Atrium Mountain View Predeal si Atrium Hotel by the Blaxy din Olimp.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri