Sergiana relanseaza restaurantul Stana Turistica din Poiana Brasov cu o investitie de 1,5 milioane de euro

Sergiana relanseaza al zecelea restaurant din portofoliul grupului, Stana Turistica din Poiana Brasov, preluarea, reamenajarea si reutilarea vechiului restaurant insumeaza circa 1,5 milioane de euro, potrivit unui comunicat emis marti.

Restaurantul va fi deschis in perioada sarbatorilor Pascale, a declarat Adrian Zahariea, directorul comercial al Sergiana Grup.

Sergiana este una dintre cele mai mari business-uri autohtone din judetul Brasov si produce in sistem integrat preparatele din carne. Grupul detine propria fabrica de nutreturi combinate, doua ferme de crestere a animalelor, propriul abator, dar si o fabrica de preparate din carne in Poiana Marului. Brandul Sergiana Poiana Marului a fost fondat in urma cu 25 de ani, atunci cand a fost deschisa si fabrica din localitatea Poiana Marului. De asemenea, Sergiana detine noua restaurante si 58 de magazine.

Brasovenii de la Sergiana au inregistrat, in 2018, o cifra de afaceri de 301 milioane de lei. Tot anul trecut, grupul si-a crescut numarul de angajati si a deschis sase magazine si un restaurant, in Rasnov.

Citeste si:
Afaceri de 300 mil. lei din mezeluri si restaurante pentru Sergiana
Afaceri de peste 300 mil. lei...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri