Sergiana relanseaza restaurantul Stana Turistica din Poiana Brasov cu o investitie de 1,5 milioane de euro
Restaurantul va fi deschis in perioada sarbatorilor Pascale, a declarat Adrian Zahariea, directorul comercial al Sergiana Grup.
Sergiana este una dintre cele mai mari business-uri autohtone din judetul Brasov si produce in sistem integrat preparatele din carne. Grupul detine propria fabrica de nutreturi combinate, doua ferme de crestere a animalelor, propriul abator, dar si o fabrica de preparate din carne in Poiana Marului. Brandul Sergiana Poiana Marului a fost fondat in urma cu 25 de ani, atunci cand a fost deschisa si fabrica din localitatea Poiana Marului. De asemenea, Sergiana detine noua restaurante si 58 de magazine.
Brasovenii de la Sergiana au inregistrat, in 2018, o cifra de afaceri de 301 milioane de lei. Tot anul trecut, grupul si-a crescut numarul de angajati si a deschis sase magazine si un restaurant, in Rasnov.