Tot mai multi romani prefera vacantele de tip circuit din America de Sud, Africa sau Asia

Agentia de turism J’Info Tours anunta cresterea numarului de cereri privind vacantele care includ destinatii exotice. In urma analizei comportamentului de cumparare al turistilor J’Info Tours, pe primele 6 luni din 2019, s-a observat o majorare cu 24% a vanzarilor de circuite in: America de Sud, Africa si Asia fata de perioada ianuarie - iunie 2018.

"Calatorilor romani au inceput sa le placa din ce in ce mai mult: aventura, circuitele cu activitati inedite, cu obiective turistice si trasee in mijlocul naturii, combinate cu scurte programe culturale, in orase precum: Mexico City, Lima, Santiago de Chile, La Paz, Buenos Aires sau Rio de Janeiro", a declarat Carmen Pavel, presedintele J’Info Tours.

Turistii romani prefera sa consume bugetele de vacanta de 3.500 - 4.000 de euro, stabilite pentru un an sau doi, doar pe 12 zile la "capatul lumii", in arhipelagul Tara de Foc. "Un asemenea circuit inseamna vizitarea celui mai sudic oras de pe planeta, Ushuaia, numit si Poarta Antarcticii, croazierele catre insula Lobos, care prilejuiesc intalniri cu pinguini si lei de mare, dar si croazierele printre icebergurile ghetarului Perito Moreno", a precizat Carmen Pavel.

De asemenea, turistii care isi face deja planuri de vacanta pentru 2020 sunt foarte interesati de locurile incarcate de istorie si elemente ale civilizatiilor precolumbiene. Astfel, tot mai multi aleg circuitele J’Info Tours care au incluse in program situri ale mayasilor, incasilor si aztecilor, cum ar fi expeditie in America de Sud, pe parcursul careia se viziteaza: Machu Picchu, Valea Sacra a Incasilor de pe raul Urubamba, lacul Titicaca, Cuzco si multe alte obiective inscrise in Patrimoniul Mondial UNESCO.

"Cele mai avantajoase si atractive vacante in America de Sud sunt cele de tip 2 in 1, adica circuit combinat cu sejur, in Mexic si Cancun. Calatorii vor sa viziteze cat mai multe temple si piramide mayase, dar vor sa stea si pe plajele de la Marea Caraibilor. Le oferim aceasta oportunitate, la preturi pornind de la 1.699 euro/ persoana", a mai spus Carmen Pavel.

Citeste si:
Cocktail Holidays lanseaza circuite noi din toamna
Cocktail Holidays lanseaza...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri