AeroNautic Show 2019 are loc sambata 21 septembrie in zona Lacul Morii din Bucuresti, festivalul va prezenta acrobatii aeriene si nautice.

Sambata, 21 septembrie, incepand cu ora 11:00, pe Lacul Morii din Bucuresti, vor avea loc aplicatii demonstrative ale celor mai importante institutii si cluburi de profil.

Pe durata celor 3 ore de spectacol, publicul va avea ocazia sa vada exercitii demonstrative realizate de Ministerul Apararii Nationale: Statul Major al Fortelor Aeriene, Statul Major al Fortelor Terestre si, Statul Major al Fortelor Navale, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, SMURD, Iacarii Acrobati, Jurgis Kairys, Dunca Expeditii, Fly Company, JetSki FreeStyle Team si Yacht Club Mircea.

Intre orele 10:00-18:00, in Parcul Crangasi, va avea loc AeroNautic Expo, locul unde spectatorii pot interactiona cu personalul si tehnica.

Atat intrarea la spectacolul aeronautic cat si in zona expozitiei este libera.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri