Nu ar fi frumos sa inchei anul cu o vacanta memorabila, intr-o destinatie in care visezi sa ajungi de foarte mult timp? De la locuri exotice, cu plaje spectaculoase, pana la zone montane, cu peisaje irezistibile, sau orase pline de viata, iata o lista care ar putea sa te inspire.

Krabi, un paradis tropical

Foto: Pixabay.com

Thailanda este cel mai bun loc pentru o vacanta in decembrie. Departe de temperaturile scazute din Europa, te poti relaxa pe plajele cu nisip alb din Krabi si poti inota in apele albastre si curate. De asemenea, poti face excursii pe insulele Phi Phi, Ko Lanta Yai si Ko Poda, scrie traveltriangle.com. In decembrie, temperatura in Krabi ajunge la 30 de grade.

Goa, petreceri pe plaja

Foto: Pixabay.com

Goa este cel mai mic stat al Indiei, după suprafață, și al patrulea cel mai mic după populație. Goa este situată pe coasta de vest a Indiei, într-o regiune cunoscută sub numele de Konkan. In decembrie, in Goa se organizeaza cel mai mare festival, Sunburn Festival, asa ca, cel putin pentru petrecareti, pare a fi cel mai bun loc in care isi pot incheia anul 2019.

Dubai, orasul futuristic

Foto: Pixabay.com

Orasul cu cea mai înaltă clădire din lume, cel mai rapid rollercoaster și cel mai mare parc acvatic din lume, Dubai este o vacanță irezistibilă pentru toți călătorii care iubesc o aventură.

Atractii turistice in Dubai pe care nu trebuie sa le ratezi: Burj Khalifa, Fantana din Dubai, Palm Jumeirah – Insula in forma de palmier, Moscheea Sheikh Zayed, Dubai Marina, Centrul Comercial Dubai, un paradis pentru pasionatii de shopping, Plaja Kite, desertul.

Madrid, capitala sarbatorilor spaniole

Foto: Shutterstock.com

Madrid este o destinatie de vacanta pentru toate gusturile. Turistii vor gasi in capitala Spaniei de la castele si palate medievale, la festivaluri de dans, pana la demonstratii culinare si carnavaluri.

Madrid nu este un loc de vacanta pentru frigurosi. In decembrie, in Madrid, temperaturile sunt cuprinse intre 4 si 10 grade Celsius, insa orasul compenseaza cu atractiile turistice: Palatul Regal, Piata Puera del Sol, Piata Mayor, Piata Villa, Poarta Alcala, Bulevardul Gran Via, Muzeul Prado, Gradinile Sabatini.

Amsterdam, Olanda

Foto: Shutterstock.com

In decembrie, in Amsterdam, petrecerile de Craciun nu se opresc toata luna. Pe langa targurile de Craciun, unde turistii pot gusta din delicioasele prajituri cu condimente sau cu martipan, strainii pot admira instalatiile de culori si lumini, care decoreaza tot orasul. Insa cea mai mare atractie este Circul de Craciun, care are o istorie de peste 250 de ani, care incanta atat copiii, cat si adultii.

Copenhaga, Danemarca

Foto: Shutterstock.com

In luna decembrie, Parcul Tivoli din Copenhaga arata ca o felicitare de Craciun: spatiul, construit in urma cu 176 de ani, este decorat cu 1.000 de pomi de Craciun si circa 70.000 de ornamente. De la tarabele amenjate in Parcul Tivoli, vizitatorii isi pot cumpara specialitati locale, care se pregatesc doar in aceasta perioada a anului, dar si suveniruri pentru cei dragi.

Citeste si: Road trip in Europa: destinatii ieftine unde poti vizita cele mai frumoase targuri de Craciun

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri