Targurile de Craciun sunt nu doar o ocazie buna pentru a cauta cadouri destinate celor dragi, ci si pentru a intra in atmosfera specifica uneia dintre cele mai iubite sarbatori ale anului. Daca primele targuri care iti vin in minte sunt cele din alte tari, e bine sa stii ca acestea incep sa capete vechime si in Romania.

Craciunul este cea mai asteptata sarbatoare a anului, iar multi romani o pregatesc din timp: cumpara cadouri pentru cei dragi, aleg cele mai bune ingrediente pentru a pregati mese imbelsugate sau cauta cele mai interesante oferte pentru o vacanta de neuitat. Un targ de Craciun iti da ocazia sa te interesezi de cadouri pentru apropiati, sa asculti muzica buna si sa petreci timp de calitate cu familia sau cu prietenii.

Targul de Craciun din Sibiu: 15 noiembrie 2019 - 3 ianuarie 2020

Amplasat in Piata Mare si inceput de la jumatatea lunii noiembrie, targul de Craciun de la Sibiu se afla deja la a XIII-a editie. Cei care intra in Parcul lui Mos Craciun gasesc obiecte specifice Craciunului, bijuterii, delicatese culinare, intr-o atmosfera de basm, intretinuta de proiectii pe cladiri, spectacole de colinde, karaoke de Craciun si atractii pentru cei mici.



Sursa foto: pagina Facebook Targul de Craciun din Sibiu

Targul de Craciun din Cluj-Napoca: 22 noiembrie - 31 decembrie 2019

Casutele expozantilor, Tramvaiul lui Mos Craciun, concerte si multe alte atractii ii asteapta pe cei care aleg sa viziteze targul de Craciun din Cluj, deschis in Piata Unirii. Printre noutatile acestei editii se numara si un joc de tip vanatoare de comori, precum si activitati de tip escape room. De asemenea, la targ se vor colecta fonduri pentru ambulanta sociala pentru zone rurale izolate si pentru beard mobile, care va oferi o metoda de transport potrivita persoanelor cu dizabilitati.



Sursa foto: pagina Facebook Targul de Crăciun Cluj-Napoca

Targul de Craciun din Bucuresti: 28 noiembrie - 26 decembrie 2019

Piata Constitutiei va fi gazda targului de Craciun bucurestean pentru aproape o luna, timp in care vizitatorii se pot bucura nu doar de o zona de targ traditional cu peste 100 de casute, de concerte si spectacole, ci pot sa si deguste bucate traditionale autohtone. Decoratiuni de Craciun, obiecte vestimentare si religioase, produse naturale de ingrijire, vin fiert si cozonac sunt doar cateva dintre atractiile targului.



Sursa foto: pagina Facebook Bucharest Christmas Market

Târgul de Craciun din Oradea: 29 noiembrie - 26 decembrie 2019

Miros de brad si scortisoara, casute unde poti gasi cadouri si preparate gustoase, un patinoar si un trenulet sunt doar cateva dintre elementele targului de Craciun de la Oradea. In plus, cei prezenti vor avea parte de concerte, spectacole folclorice si intalniri cu Mos Craciun.



Sursa foto: event Facebook Targul de Craciun Oradea 2019

Targul de Craciun din Brasov: 1 decembrie 2019 - 1 ianuarie 2020

Brasovenii si turistii pot lua parte si in acest an la targul de Craciun din Piata Sfatului. Expozantii cu obiecte numai bune de facut cadou sau, de ce nu, de luat acasa, concertele si atmosfera de sarbatoare vor bucura din plin vizitatorii si de aceasta data.



Sursa foto: pagina de Facebook Targul de Craciun din Brasov

Targul de Craciun din Timisoara: 1 decembrie 2019 - 3 ianuarie 2020

Si targul din Timisoara a ajuns tot la cea de a XIII-a editie si isi asteapta vizitatorii in Piata Victoriei si în Piata Libertatii cu produse ale mestesugarilor locali, spatii dedicate copiilor si un program artistic care va fi anuntat in curand.



Sursa foto: pagina Facebook Targul de Craciun din Timisoara

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri