Statisticile arata ca 62% dintre romani isi petrec vacanta de iarna in Romania. Dintre acestia, peste 2 milioane aleg statiunile de munte, iar 195.000 merg in Brasov si in Poiana Brasov, unde oferta de cazare cuprinde peste 1600 de hoteluri si alte unitati.

Poiana Brasov ramane si pentru 2020 destinatia numarul 1 la capitolul statiuni montane. Situata intre masivele montane Postavaru, Piatra Craiului, Bucegi si Piatra Mare, Poiana Brasov face parte dintr-un top al celor mai bune statiuni din Europa de Sud-Est.

Explicatia e simpla si vine de la Carmina Gal, director ANA Hotels Poiana Brasov: ”Poiana Brasov este unica, este locul care te incarca cu multa energie pozitiva. Poiana este locul care te cucereste de fiecare data si de care nu te mai saturi. Fie ca esti schior incepator, fie ca vrei sa iti imbunatatesti stilul sau, pur si simplu, vrei sa practici ski / snowbord extrem, Poiana Brasov este destinatia ideala pentru escapadele tale de iarna”.

Domeniul schiabil din Poiana Brasov ofera sapte partii moderne cu diferite grade de dificultate, astfel incat fiecare turist poate alege ce i se potriveste. Pentru cei care nu au curaj sa porneasca singuri pe partii, monitorii scolii de schi / snowboard sunt gata in orice moment sa le acorde suportul in startul aventurii tale de iarna.

In plus, Poiana Brasov ofera turistilor multe activitati tentante, precum patinoar, partii de sanius, zone de echitatie si diferite zone de relaxare / spa.

Cat costa o vacanta in Poiana Brasov

Pachetele de cazare sunt gandite atat pentru familii, cat si pentru indragostitii de munte solitari. La ANA Hotels, platesti pentru o ”Escapada de iarna” de la 178 de euro/ persoana si beneficiezi de doua zile de ski fara limite, cazare la hotel de 4 stele, ski pass nelimitat, acces la SPA si mancare delicioasa.

Cei care vor sa plece in vacanta imediat dupa sarbatori si iau in calcul Poiana Brasov, pot profita si de cateva oferte ale agentiilor de turism. De exemplu, Eximtur propune o vacanta de cinci nopti intre 12 si 17 ianuarie 2020, la un hotel de 3 stele din Poiana Brasov (cazare in camera dubla cu mic dejun si acces piscina, jacuzzi, saune si parcare), la pretul de 974 lei/sejur/persoana.

La Paralela 45, patru nopti la Hotel Escalade, in camera dubla standard cu mic dejun, pentru doua persoane, pretul este de 1564 de lei in perioada 13-17 ianuarie 2020.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri