Premierul Ludovic Orban a declarat ca voucherele de vacanta vor fi mentinute, in bugetul de stat pe anul viitor, la nivelul lui 2019, adaugand ca unul dintre obiectivele Guvernului va fi si de a creste fluxul de turisti straini care vin in Romania.

"Nu vom afecta voucherele de vacanta. Propunerea va fi sa mentinem voucherele la nivelul anului 2019, asta va fi propunerea in legea bugetului de stat", a precizat Orban, citat de Agerpres.

El a adaugat ca prin voucherele de vacanta se stimuleaza turismul intern, dar unul dintre obiectivele Guvernului este si de a creste fluxul de turisti straini care vin in Romania.

"Prin voucherele de vacanta consumatorul roman de servicii turistice a fost stimulat sa beneficieze de servicii turistice in Romania, ca se stie foarte clar ca voucherele de vacanta sunt folosite doar pentru a efectua concedii in Romania. Unul dintre obiectivele noastre este acela de a creste fluxul de turisti straini care vin in Romania si aici trebuie politici inteligente de stimulare a tuturor agentiilor de turism, a tuturor celor care fac promovarea destinatiilor din Romania, pentru a-i determina sa fie competitivi si sa aiba capacitatea sa atraga turisti", a explicat prim-ministrul.

El a participat vineri la Adunarea Generala a membrilor Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Mizele atacului presedintelui Ucrainei la adresa Romaniei