Desi multi romani prefera sa mearga iarna la Poiana Brasov ca sa schieze sau ca sa faca drumetii montane, hotelierii au observat ca exista o categorie tot mai mare de turisti atrasi de conceptul de spa. Astfel, o serie de hoteluri ofera si servicii pentru clientii (si nu numai) care vor sa se relaxeze la sauna, piscina sau sala de fitness.


In timp ce anumite hoteluri ofera servicii de spa doar pentru clientii care se si cazeaza acolo, altele au deschis centre de spa pentru oricine doreste sa experimenteze masaje de relaxare sau terapeutice, sa isi faca abonamente la piscina sau sa se deconecteze la sauna.

Sport Wellness Spa din incinta Ana Hotels Sport este deschis nu doar pentru clientii care si-au achizitionat sejururi la hotelurile din portofoliu, ci si pentru localnici sau cei din imprejurimi care vor sa profite de ofertele de relaxare. In incinta spa-ului se afla cabinete de masaj, o piscina interioara, o sala de fitness si un jacuzzi in aer liber.

Masajele de relaxare si terapeutice, cu roci vulcanice calde sau uleiuri caldute, anticelulitice sau pentru inlaturarea durerilor de spate, personalizate pentru fiecare client in parte, pentru doamne, domni si cupluri, dureaza intre 25 si 90 de minute.

Un masaj intuitiv, de exemplu, unde terapeutul imbina tehnici diferite, in functie de necesitatile clientului, poate avea o durata de 25, 50, 75 sau 90 de minute si porneste de la 95 lei/sedinta.

In 2019, alaturi de masajele de relaxare, cea mai cautata a fost terapia de cuplu.

“Costa in jur de 400 de lei, dar este o terapie foarte frumoasa, cu un tratament V.I.P. pe care il punem in cabinet, cei doi au timp de relaxare, se pune si o sticla de prosecco... deci e chiar un concept foarte romantic, care se vinde la pachet cu o cina romantica in restaurant”, spune Carmina Gal, director Ana Hotels Poiana Brasov.

Hotel Rizzo Boutique are optiuni de spa, insa doar pentru clientii cazati acolo. Acestia pot beneficia, in costul sejurului, de piscina interioara, sauna si jacuzzi.
Si la Hotel Escala accesul la serviciile de spa este exclusiv pentru clientii unitatii de cazare. Acestia se pot bucura de sauna uscata si umeda, salon de masaj, centru fitness, piscina interioara si jacuzzi.

Teleferic Grand Hotel ofera gratuit pentru clientii sai acces la piscina interioara cu vedere spre padure, jacuzzi in aer liber, sauna finlandeza, infrasauna, camere pentru tratament si un centru.

Foto: Shutterstock

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri