World Class, cel mai mare operator de servicii de fitness din Romania, a achizitionat locatia 168 Sport Station situata in zona rezidentiala Asmita Gardens, in apropierea Lacului Vacaresti din Capitala, unul dintre cele mai mari centre de fitness din Bucuresti si totodata o tranzactie importanta pentru piata locala de profil.

Conform informatiilor obtinute de wall-street.ro, sala de fitness 168 Sport Station dispunea de un numar de mii de abonati in portofoliu, o buna parte dintre acestia fiind abonati insa prin intermediul serviciului 7Card, sistem care faciliteaza accesul in peste 200 de sali de sport din toata tara. In urma tranzactiei si achizitiei salii de fitness de catre World Class, parteneriatul cu 7Card se va incheia.

Contactati de catre wall-street.ro, reprezentantii 168 Sport Station sustin ca in aceasta perioada sala de fitness va trece printr-un amplu proces de rebranding urmand ca de la inceputul lunii septembrie accesul sa fie realizat intr-o noua locatie care va purta numele de World Class Asmita Gardens.

“168 Sport Station intra in marea familie World Class. In septembrie, sala se va transforma in World Class Asmita Gardens. In urma preluarii nu se va schimba gama de servicii de care beneficiezi in acest moment si nici abonamentul tau nu va suferi modificari”, se arata intr-un anunt pe pagina oficiala de Facebook a salii de fitness.

Retail jobs168 Sport Station este una dintre cele mai importante achizitii si tranzactii de pe piata locala de fitness, surse din piata afirmand ca valoarea de achizitie a unei astfel de locatii poate fi si de pana la trei ori mai mare decat afacerile generate de catre o sala de profil intr-un an.

168 Sport Station este operata de catre firma City Sports SRL, iar compania care administreaza sala de fitness se ocupa si de comercializarea si distributia echipamentelor de fitness Star Trac la nivel local. Conform datelor financiare raportate la Ministerul de Finante, City Sports SRL, firma sub care opera pe piata sala de fitness 168 Sport Station, a incheiat anul trecut cu un rulaj de aproximtiv 220.000 de euro si pierderi de aproximativ 140.000 de euro.

168 Sport Station beneficiaza, pe langa echipamentele de fitness din sala, si de o zona de Spa si o piscina cu o lungime de 22 metri si o adancime de 1,5 metri.

Citeste si:
De ce pot deveni sălile de fitness mari focare de COVID-19
De ce pot deveni sălile de...

In ceea ce priveste zona de Spa, 168 Sport Station este dotata cu doua tipuri de sauna – una uscata si alta umeda, o zona de paturi termice, precum si jacuzzi cu hidromasaj.

La inceputul lunii august, World Class a mai deschis o noua locatie in cartierul bucurestean Berceni – Piata Sudului, iar zilele acestea reteaua de fitness va mai deschide si locatia din centrul comercial Mega Mall, la cateva luni intarziere fata de data initiala programata pentru inaugurare.

Clientii interesati sa isi faca un abonament in noua locatie din Asmita Gardens beneficiaza de o campanie promotionala in aceste zile, primii 200 de abonati avand un pret de 2.200 de lei pe an pentru acces nelimitat in sala, echivalentul a circa 180 de lei pe luna.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri