Cum iti poti cumpara vacanta de vara cu MAGNETI DE FRIGIDER

Cei care vor sa isi cumpere o vacanta au la dispozitie un nou mod de plata: magnetii de frigider din vechile vacante. Astfel, cine vine la standul agentiei de turism Dertour la Targul de Turism cu 10 magneti din vechile vacante, primeste 100 de euro reducere la cumpararea unei noi vacante, la alegere din cele Early Booking.

Cei care vor sa plateasca cu suveniruri pot alege din destinatii populare, precum Turcia, Grecia sau Spania, sau sejururi in Tunisia si Egipt. De asemenea, oferta include si destinatii exotice, precum Bali - care are sezon vara, sau Thailanda.

„Invitam romanii sa-si converteasca micile amintiri din vechile vacante in bani pentru una noua, oferindu-le acest mod inedit de plata”, spune Cosmin Marinof, CEO Travel Brands, operator al brandului DERTOUR in Romania.

Peste 300 de expozanti vor veni la Targul de Turism al Romaniei de la Romexpo, editia de primavara, care va avea loc intre 20 si 23 februarie 2020, fiind cel mai mare eveniment de turism din tara. Acesta reuneste agentii de turism, tour-operatori, branduri de turism puternice din toata Europa, care ofera publicului promotii pentru destinatii variate si fascinante, din tara si din strainatate.

Dertour face parte din grupul DER Touristik Group, unul dintre liderii industriei de turism din Germania. Are sediul in Köln, peste 130 de companii si are o echipa de 10.900 de persoane in 16 tari europene.

Sursa foto: Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri