Turiștii care ajung la Târgul de Turism al României, deschis la Centrul Expozițional Romexpo din Capitală în perioada 20 - 23 februarie, pot cumpăra de la standul Christian Tour cazare în Grecia de la doar 1 euro, reduceri de până la 50% la pachetele pentru vara 2020 în destinații de litoral din țară și străinătate, discount-uri însemnate la vacanțe în destinații exotice și programe turistice noi.

Prin urmare, oferta de cazare de la 1 euro este valabilă în Corfu doar pe anumite plecări și doar în anumite unități de cazare. De asemenea, turiștii care pleacă în vacanță cu chartere cu autocarul vor găsi la târg o reducere de 50% la transport pe destinațiile Corfu, Thassos, Zakynthos, Riviera Olimpului, Halkidiki.

In plus, toți cei care achiziționează excursiile opționale din programele de circuite culturale în Europa beneficiază de un discount de 50 de euro. Pe lângă această ofertă, românii pot beneficia de tarife reduse la programele de tip pelerinaj (Israel, Grecia, Egipt), precum si la programele Senior Voyage în Toscana, Napoli, Sicilia, Elveția, Cipru, Portugalia, Țara Bascilor sau Scoția.

Christian Tour, unul dintre operatorii români de chartere de pe piața autohtonă, lansează cu ocazia Târgului de Turism și câteva programe în țară, reunite sub denumireaVacanțe pentru cei mari și cei mici”. Excursiile se desfășoară în Țara Hațegului, Delta Dunării și Maramureș.

Retail jobs

Și amatorii de city-break-uri au motive viziteze Târgul de Turism: cei care achiziționează de la Christian Tour un city break în Paris, Londra, Roma, Barcelona și Atena beneficiază de un discount de 10%.

“Ne așteptăm ca interesul vizitatorilor să fie foarte ridicat pentru vacanțele de vară – este și cel mai bun moment pentru a-și planifica și achiziționa pachetul pentru concediul din sezonul estival, de aceea ofertele Christian Tour vizează în special pachetele în destinații de litoral. Ca de fiecare dată, Christian Tour se prezintă la Târgul de Turism cu o ofertă variată atât în ceea ce privește destinațiile propuse amatorilor de călătorii, cât și în privința tarifelor. Dorim ca toți cei care vizitează standul Christian Tour să găsească vacanța dorită, indiferent că vorbim despre persoane în căutare de chilipiruri sau vizitatori dispuși să aloce un buget mai mare pentru un pachet turistic”, a declarat Cristian Pandel, CEO Christian Tour.

Citeste si:
Industria de fashion poluează râurile din Africa: apa capătă...
Industria de fashion poluează...

Wall-Street.ro recomandă și: România Medievală poate fi descoperită în doar șase zile.

Sursa foto: Pixabay
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri