Thailanda reprezinta una dintre bijuteriile Asiei, fiind inzestrata atat cu orase de importanta istorica si culturala incomensurabila, dar si cu plaje absolut superbe, cu nisip fin si apa limpede. Celebra in Romania si pentru masajele specifice, care sunt dovedite a fi extrem de eficiente in scop terapeutic, Thailanda pune la dispozitia celor care vor sa o viziteze extrem de multe lucruri atractive. Cultura thailandeza este una atat de specifica incat nu se poate compara cu nicio alta cultura din lume, iar tot ce implica specificul este atractiv, de la mancare pana la obiceiuri si peisaje.

Daca planuiesti sa iti organizezi urmatoarea vacanta si nu ai inspiratie in alegerea destinatiei, trebuie sa stii ca Thailanda este o optiune foarte la indemana pentru turistii romani. Preturile pachetelor puse la dispozitie de agentiile de turism sunt accesibile, iar conditiile de calatorie sunt, de asemenea, usor de indeplinit. Iata 3 locuri cu peisaje superbe pentru care merita sa vizitezi Thailanda.

Krabi

Daca esti fanul plajelor cu nisip fin si cu apa prin care iti poti vedea talpile, atunci cu siguranta ar trebui sa iti rezervi o vacanta in Krabi de pe Dertour.ro. Krabi reprezinta o regiune extrem de atractiva din punct de vedere estetic, in special gratie plajelor sale. Una dintre aceste plaje este Railay, care poate fi accesata exclusiv cu barca. Desi poate suna destul de restrictiv, trebuie sa stii ca acesta este, de fapt, un foarte mare avantaj pentru tine. Nu vei fi deranjat de zgomotul masinilor, dar nici de noxele emise de acestea. Locul este absolut superb, cu relief stancos si asigura liniste deplina pentru sesiuni lungi de stat intins la soare. O alta varianta de plaja este Ao Nang, care este imapanzita de restaurante si baruri care organizeaza petreceri fastuoase atat pe timpul zilei, cat si noaptea. Ao Nang este lunga de aproape un kilometru si este in permanenta foarte populata.

Trebuie sa stii, totusi, ca statul la plaja nu este singura activitate pe care o poti desfasura in aceasta zona. Insulele Phi Phi sunt nelocuite si se afla la trei sferturi de ora de mers cu barca, fata de tarm. Apa de un turcoaz absolut impresionant te va lasa cu gura cascata si vei vrea sa te racoresti in ea si sa te bucuri de peisajele superbe. Daca nici plimbarile pe insula nu te atrag, atunci cu siguranta vei fi dat pe spate de parcul national Thung Teao, care adaposteste o sumedenie de animale si plante, multe dintre ele de neintalnit in alta parte. De asemenea, poti merge la Piscina de Smarald, care este reprezentata de un helesteu aflat in mijlocul unei paduri virgine. Poti chiar sa faci baie in piscina, apa acesteia fiind curata ca lacrima si numai buna pentru a te bucura de ea.

Bangkok

Capitala Bangkok nu poate fi ratata, daca alegi sa iti organizezi un sejur in Thailanda. In cazul in care esti fanul peisajelor spectaculoase, cu siguranta iti va placea vederea din Templul Rasaritului, considerat centrul universului de catre tibetani si budisti. Daca alegi sa mergi in Templu la apusul soarelui, vei putea admira o priveliste care-ti va taia respiratia. De asemenea, poti merge sa iei cina sau sa bei un cocktail in barurile amenajate la inaltimi impresionante. Poti admira de pe terasele lor panoramă orasului, pe care o poti fotografia si pastra pe vecie in amintirile tale.

Phuket

Phuket este un nume devenit aproape la fel de popular precum Bangkok. Celebra pentru plajele sale, dar si pentru relieful stancos, zona impresioneaza si gratie orasului vechi Phuket, care prezinta o arhitectura impresionanta. Poti admira intreaga regiune si vei fi impresionat de peisajul urban vechi si unic.

Asadar, poti alege sa vizitezi Thailanda daca vrei sa ai parte atat de plaje superbe, cat si de peisaje impresionante.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/chiang-mai-thailand-temple-religion-1670926

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri