Vacantele exotice au devenit "un must see" pentru tot mai multi romani, iar Thailanda este una dintre cele mai populare destinatii. Daca esti dintre cei care nu au vizitat inca Thailanda, dar ai in plan sa faci acest lucru cat de curand, Phuket este locul de unde sa incepi aventura.

Phuket este o provincie din sudul Thailandei, formata din insula Phuket, cea mai mare din tara, si din alte 32 de insule mai mici, unice in felul lor, inconjurate de ape cristaline. Fiecare insula care apartine provinciei Phuket ofera un spectacol al naturii absolut spectaculos, cu plaje salbatice cu nisip alb, apa turcoaz si o viata marina diversa si colorata. Turistii vin in Phuket nu doar pentru frumusetea naturii, dar si pentru placerea de a inota in apele curate si liniste, dar si sa faca scufundari si snorkeling.

Insula Phi Phi

Sursa foto: Iakov Kalinin/Shutterstock

Cea mai frumoasa si fascinanta insula din Phuket este Phi Phi. Cei mai multi turisti care viziteaza Thailanda isi incep vacanta in insula Phi Phi, un adevarat paradis tropical in mijlocul apelor, scrie topworldtraveles.com. Plaja cu nisip alb si peisaj verde, luxuriant, formeaza o compozitie perfecta, insa tabloul nu ar fi complet fara coralii viu colorati. Pentru turistii care ajung in Phuket, inotul si snorkeling-ul sunt experiente unice, pe care nu le vor regasi in alt colt de lume.

Insula James Bond

Sursa foto: Red Ivory / Shutterstock

Daca esti fan filmelor din seria James Bond si, mai ales, daca revezi cu placere filme vechi, cu siguranta iti amintesti de insula James Bond din golful Phang Nga. Din Phuket poti ajunge foarte usor pe insula James Bond, insa cea mai spectaculoasa (si accesibila) ruta este cea maritima, cu feribotul. De pe mare, turistii pot admira padurile care se ridica din mare si stancile cu forme ciudate care par desprinse dintr-o alta lume.

Citeste si: Vacanta in Bulgaria: cele mai populare, dar si cele mai izolate plaje de pe litoralul Marii Negre

Insula de corali

By puwanai/Shutterstock

Nu poti sa spui ca ai vizitat Phuket-ul daca nu ai ajuns pe insula de corali. Este unul din locurile in care turistii pot face scufundari, pentru ca apa turcoaz le permite sa vada coralii si micile vietuitoare care traiesc pe fundul marii. Spre deosebire de alte locuri din Phuket, insula de corali este nu doar un loc in care sa te bucuri de plaja si soare, dar poti invata (daca nu stii deja) tot felul de sporturi acvatice.

Insula Racha

Sursa foto warnsweet/Shutterstock

Insula se afla la doar 12 kilometri de Phuket, iar principalele activitati care atrag turistii sunt scufundarile si snorkeling-ul. Insula Racha este considerata, de deparate, cea mai buna destinatie pentru snorkeling si scufundari. In plus, insula Racha este locul ideal pentru turistii care cauta locuri mai retrase, departe de zonele turistice, aglomerate.

Indiferent de alegerea pe care o vei face, insulele din Phuket te vor surprinde, cu siguranta. Si nu doar peisajul este cel care te va lasa cu gura cascata, dar vei fi suprins si de atmosfera foarte animate de pe insule.

Citeste si: TOP 7 cele mai frumoase si spectaculoase insule din lume, pentru vacanta 2019

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri